مجهزترین و بزرگترین واحد تولید انواع البسه به روش نانوتکنولوژی با همکاری ایتالیایی ها در ایران راه اندازی می شود.
به گزارش مهر، احسان نظری گفت: بزرگترین واحد تولید البسه با همکاری یک شرکت ایتالیایی به روش نانوتکنولوژی در ایران راه اندازی می شود که در فاز اول و دوم آن در مجموع ۷۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری خواهد شد.
مدیر طرح مجهزترین واحد تولید پوشاک به روش نانوتکنولوژی در کشور افزود: براساس اهمیت صنایع پوشاک در دنیا، کمسیون آمایش استان قم به دلیل ارزش افزوده مناسب و اشتغالزایی بالا این طرح را به تصویب رسانده است، این درحالی است که احداث کارخانه های تولید پوشاک به روش صنعتی با تکنولوژی روز دنیا می تواند راهکاری جهت افزایش صادرات غیرنفتی کشور باشد.
وی تصریح کرد: این درحالی است که ترکیه سالانه حدود ۸۰ میلیارد دلار در بخش صادرات پوشاک و نساجی فعالیت دارد که این رقم ۷۶ درصد از کل میزان صادرات این کشور را شامل می شود.
به گفته نظری، بدون شک علت اصلی رسیدن به چنین جایگاهی در صنعت پوشاک ترکیه استفاده از تکنولوژی های روز دنیا و مواد اولیه مرغوب در سطوح کیفی جهانی است که در نهایت منجر به شکوفایی در بازار عرضه و تقاضا به صورت برنامه ریزیهای میان مدت و بلندمدت می شود.
وی ادامه داد: بر این اساس از جمله فاکتورهای برجسته پروژه مشترک ایران و ایتالیا، استفاده از ماشین آلات تمام اتوماتیک و مدرن ایتالیایی مطابق با تکنولوژی روز دنیا خصوصا تکنولوژی نانو داینگ جت است.
به گفته نظری، چشم انداز این پروژه حرکت به سمت برند و اعتماد سازی در صنعت پوشاک و مد است به طوریکه جایگاه پوشاک ایرانی با کیفیت بالاتر و قیمتی مناسب تر از محصولات مشابه ظهور بپیوندد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…