Categories: اخبار نساجی

اولین قرارداد نفتی زنگنه امضا شد/ جزئیات توافق جدید نفتی ایران – عراق

 

همزمان با برنامه‌ریزی وزارت نفت برای باز کردن پای شرکت‌های بزرگ نفت آمریکایی و اروپایی به صنعت نفت، اولین قرارداد نفتی وزارت بیژن زنگنه بین شرکت‌های ملی حفاری ایران و عراق امضا شد.
به گزارش مهر، هر چند سیاست وزارت نفت در دولت یازدهم ایجاد شرایطی به منظور بازگشت شرکت های بزرگ بین المللی نفت و گاز جهان به صنعت نفت ایران است، اما اولین قرارداد نفتی وزارت بیژن زنگنه با عراق امضا شده است.

از اینرو شرکت ملی حفاری ایران و عراق (IDC) یک تفاهم نامه جدید همکاری به منظور خدمات آموزشی و دریافت گواهینامه‌های بین‌المللی توسط ایران به کارکنان نفتی عراق امضا کرده است. بر اساس این توافق جدید نفتی تهران – بغداد، صنعت حفاری ایران با توجه به کادر مجرب، توان علمی، تخصصی و داشتن آموزشگاه حفاری در زمینه اجرای عملیات حفاری، مهندسی برق، مکانیک و سیال، تعدادی از کارآموزان شرکت حفاری عراق را آموزش داده و گواهینامه بین‌المللی را صادر می‌کند.

در فاز دوم این همکاری، توافق شده است که همکاری‌ها در بخش‌های نظارت بر عملیات حفاری، حفاری جهت دار، کنترل فوران، HSE ، سیمانکاری، اسیدکاری، لوله مغزی سیار در دستور کار قرار بگیرد.

حمیدرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری در تشریح جزئیات بیشتر این قرارداد نفتی، با اشاره به گستره عملیاتی حفاری ایران از شمال تا جنوب کشور، حوزه های نفت و گاز خلیج فارس و در بیش از ۱۰ استان کشور، گفت: این حوزه عملیاتی گسترده، نقش اساسی شرکت مادر تخصصی ملی حفاری را در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت ایران به خوبی نمایش می دهد.

این مقام مسئول با اشاره به حفر و تکمیل ۳۵۰۰ حلقه چاه نفت و گاز، ارائه متنوع ترین خدمات فنی و مهندسی و توان تخصصی کارشناسان و متخصصان به عنوان مزیت‌های صنعت حفاری ایران، تصریح کرد: در سه دهه گذشته تاکنون تمامی فرایندهای مربوط طراحی، مهندسی، اجرای عملیات پشتیبانی کالا و مواد با برنامه‌ریزی و استفاده از توانمندی متخصصان ایرانی انجام شده است.

وی با اشاره به توان مهندسی صنعت حفاری ایران، تصریح کرد: با توجه به اینکه مطالعات مهندسی، سرآغاز اجرای هر پروژه عملیاتی است از این رو شرکت ملی حفاری همواره به تقویت مدیریت مهندسی توجه ویژه‌ای داشته است، به طوری‌که هم اکنون تمامی فعالیت‌ها با نظارت مهندسی، برنامه‌ریزی، طراحی و اجرا می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به توان داخلی صنعت حفاری ایران در ارائه بسته کامل خدمات فنی و این صنعت بخش بالادستی صنعت نفت، تبیین کرد: هم اکنون متخصصان نفتی ایران با داشتن امکانات، تجهیزات و تخصص بالا، متنوع‌ترین خدمات جنبی چاه‌های نفت و گاز در زمینه لوله مغزی سیار، اسیدکاری، سیمانکاری، حفاری با هوا، لوله گذاری، حفاری فرو تعادلی و حفاری جهت دار را ارائه می کنند.

وی با یادآوری ایجاد و تاسیس آموزشگاه تکنولوژی، کادر آموزشی مجرب و بر اساس استانداردهای روز مجهز در صنعت حفاری، یادآور شد: در حال حاضر ایران، توان ارائه خدمات در زمینه عملیات حفاری، خدمات فنی و مهندسی، آموزش تئوری و عملی حفاری چاه های نفت و گاز را به تمامی کشورهای منطقه به ویژه کشور عراق دارد کند.

این تفاهم نامه نفتی بین حمیدرضا گلپایگانی شرکت ملی نفت حفاری ایران و محمد احمد بطوش الربیعی قائم مقام شرکت حفاری عراق امضا شده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 ساعت ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

4 ساعت ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

1 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

2 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

3 روز ago

استراتژی جدید شرکت آراز در زمینه صادرات محصولات (ویدیو)

نوآوری و کیفیت در قطعات و تجهیزات نساجی با استراتژی جهانی جولا (گروه صنعتی بازرگانی…

3 روز ago