Categories: اخبار نساجی

ایران‌خودرو کم‌بازده‌ترین نماد بورس در هفته گذشته

 

تین نیوز: طی معاملات هفته گذشته شاخص کل حرکت خود را از رقم ۲۶ هزار و ۳۰۰ واحدی آغاز کرد و در پایان ساعات معاملات روز چهارشنبه با ۴۵۷ واحد رشد در رقم ۲۶ هزار و ۷۵۷ واحد متوقف شد.

بازار سهام طی هفته گذشته در حالی به معاملات خود پایان داد که برآیندی مثبت بر بورس حاکم بود و عمده شاخص‌های بازار با رشد همراه شدند.

طی معاملات هفته گذشته شاخص کل نیز حرکت خود را از رقم ۲۶ هزار و ۳۰۰ واحدی آغاز کرد و در پایان ساعات معاملات روز پنج شنبه با ۴۵۷ واحد رشد در رقم ۲۶ هزار و ۷۵۷ واحد متوقف شد تا بازدهی مثبت ۱.۷۳ درصدی را در این هفته از خود بر جای گذارد.

در این دوره، صنعت فنی و مهندسی از طریق تنها نماد فعال خود یعنی «رتکو» بازدهی مثبت بیش از ۲۰ درصدی را محقق کرد و پربازده‌ترین صنعت بورس شناخته شد.

اما در مقابل صنعت محصولات چوبی با تحقق بازدهی منفی ۴.۱۹ درصدی به عنوان کم بازده‌ترین صنعت بورس انتخاب شد که این میزان بازدهی منفی نیز تنها از طریق نماد «چفیبر» به دست آمد.

براساس این گزارش، طی هفته گذشته بیشترین میزان بازدهی مثبت به سهام شرکت پتروشیمی امیرکبیر تعلق داشت، بطوریکه «شکبیر» با تحقق بازدهی مثبت نزدیک به ۳۴ درصدی پر بازده‌ترین نماد بورس شد و مقام نخست این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

پس از آن نیز دو سهم «ولساپا» و «رتکو» به ترتیب با کسب بازدهی مثبت بیش از ۲۳ و ۲۰ درصدی رتبه‌های دوم و سوم پر بازده‌ترین نماد‌ها را به دست آوردند.

این در حالی است که شرکت ایران خودرو بازدهی منفی نزدیک به ۱۳ درصدی را محقق کرد و عنوان کم بازده‌ترین نماد بورس را طی هفته جاری در اختیار گرفت. پس از نماد معاملاتی «خودرو» نیز دو نماد «حفارس» با بازدهی منفی حدود ۱۲ درصدی و «قشرین» با بازدهی منفی بیش از ۱۱ درصدی در پایین‌ترین خانه‌های این جدول رتبه بندی قرار گرفتند.

گفتنی است طی معاملات این هفته سهام شرکت آینده سازان بهشت پارس، نقد شونده‌ترین سهم بازار شد و مدال بر‌تر این رقابت‌ها را به گردن آویخت. اما سهام شرکت تهران شیمی در میان ۲۹۷ نماد فعال بازار، پایین‌ترین رتبه نقدشوندگی را به دست آورد و از آخر اول شد.

همچنین طی معاملات هفته گذشته، بورس توانست از طریق ۲۹۷ نماد فعال خود به طور متوسط بازدهی مثبت ۰.۵۹ درصدی را برای سهامداران محقق کند، در حالیکه این رقم طی هفته گذشته منفی و در حدود ۰.۲۵ درصد بود.

در پایان شایان ذکر است بالغ بر یک میلیارد و ۴۳۴ میلیون سهم در ۱۲۶ هزار و ۹۱۱ بار معامله، توسط ۳۱ هزار و ۶۹۶ خریدار مورد داد و ستد قرار گرفت که در پی آن حجم معاملاتی به ارزش چهار هزار و ۴۴۹ میلیارد ریال رقم خورد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

18 ساعت ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

2 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

2 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

3 روز ago

استقبال از قالیچین در نمایشگاه دموتکس دبی ما را شگفت زده کرد

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

3 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

3 روز ago