استاندار لرستان ابراز امیدواری کرد کارخانه چرم و پوست لرستان با مدیریت جدید بتواند پس از راه اندازی در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال منطقه نقش خود را ایفا کند.
حبیبالله دهمرده طی بازدید از کارخانه چرم و پوست، با اشاره به ظرفیتهای دامداری استان لرستان و همجواری با سایر استانهای دامخیز کشور، درباره آخرین وضعیت این کارخانه تعطیل شده اظهار کرد: پس از گذشت سالها از تعطیلی این کارخانه متقاضیان زیادی از بخش خصوصی برای خرید شرکت معرفی شدند و اخیراً این کارخانه به گروه صنعتی داکوک واگذار شده است و این گروه صنعتی قصد راه اندازی مجدد کارخانه و شروع تولید را دارد.
دهمرده در ادامه به معرفی تکنولوژی ابزار تولید کارخانه چرم و پوست لرستان پرداخت و گفت: کنولوژی تولید کارخانه متشکل از دو روش تولید خطی و گروهی است که بر مبنای عملکرد ماشین آلات در ایستگاههای مختلف تغییر میکند.
او گفت: ماشین آلات موجود ساخت کشورهای ایتالیا، فرانسه و اسپانیا هستند که در دو بخش عمده سالامبور و سپس سالامبور به چرم و در نهایت رنگ آمیزی چرم در این شرکت فراهم است.
گفتنی است شرکت چرم و پوست متعلق به بنیاد مستضعفان از سال ۱۳۵۷ (سال بهره برداری) تا ۱۳۷۳ به تولید ادامه داده اما در سال ۱۳۷۴ پس از خصوصیسازی، به دلایلی از جمله بحث بازسازی تجهیزات و ماشین آلات شرکت و واگذاری به شرکتهای تابعه بنیاد تعطیل شده بود. اما در سال ۱۳۷۶ (به مدت ۹ ماه) فعالیت مجددی را آغاز کرد ولی از ابتدای سال ۷۷ تاکنون شرکت به دلایل متعدد تعطیل و از آن پس تعداد ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر نیروی شاغل در آن بازخرید شدهاند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…