Categories: اخبار نساجی

ایجاد مشکل واحدهای تولیدی و صنایع به علت کمبود نقدینگی

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: دریافت ۸درصد مالیات برارزش افزوده، فشار زیادی به صنایع کوچک و واحدهای تولیدی مستقردرشهرکهای صنعتی وارد می کند.

به گزارش مهر، سید محمدعلی سید ابریشمی گفت: انتظار می رود شهرداری ها درصد قابل توجهی از سهم خود از مالیات دریافتی از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی را برای امور و فعالیت های زیربنایی و نگهداری واحدها اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: درحال حاضر ۹۲ درصد صنایع کشور را صنایع کوچک تشکیل داده ، که ۴۲ درصد اشتغال را در کشور بوجود آورده است و همچنین ۲۴درصد سرمایه گذاری کشور را شامل می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، یکی از مشکلات صنایع کوچک را کمبود نقدینگی ذکرکرد و گفت: مسئله کمبود نقدینگی در سال های اخیر واحدهای تولیدی و صنایع را دچار مشکل کرده است وبانک مرکزی باید در جهت رفع این مشکل تمهیداتی در نظر بگیرد.

سید ابریشمی در ادامه اظهار کرد: واردات بی رویه کالا در سال های اخیر و کمبود نقدینگی بازار، رقابت را برای واحد های تولیدی و صنایع کوچک کشور با بازارهای خارجی سخت کرده است.

وی از نمایندگان مجلس خواست تا توجه ویژه ای به این بخش داشته باشند چرا که اخیراً لایحه ای در راستای حمایت از صنایع کوچک و تولید کنندگان به مجلس تقدیم شده است که امیدواریم نمایندگان آن را به تصویب برسانند.

سید ابریشمی با بیان اینکه واحدهای صنعتی که با سرمایه و امکانات محدودی ایجاد می شوند نیاز به کمک و پشتیبانی های فکری، فنی، بازاریابی و توسعه ای دارند، خاطر نشان کرد: این رسالت و وظیفه به شهرک های فناوری و مراکز خدمات کسب و کار سپرده شده است.

معاون وزیر صنعت و معدن با تاکید براینکه باید در این مراکز ازافراد متخصص، خبره و دانشگاهی که دانش خود را در اختیار واحدهای کوچک صنعتی قرار می دهند، به کار گرفته شود، افزود: با این تفکر، بینش و نگرش اقدام به توسعه شهرکهای فناوری و مراکز فناوری و خدمات کسب و کار در تمام نقاط کشور کردیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تصریح کرد: در صورتی که به مراکز فناوری و خدمات کسب و کار به عنوان ساختمان نگاه نشود و به عنوان مرکز علمی، تحقیقی و کاربردی با بهره گیری از کارآفرینان به منظور استفاده بهینه از نظرات و ایده های آنان، نگریسته شود واحدهای صنعتی کوچک ،می توانند رشد بیشتری داشته باشند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

21 ساعت ago

تحول در تولید نخ BCF توسط شرکت Oerlikon Neumag

شرکت Oerlikon Neumag در حال متحول کردن تولید نخ BCF با کارخانه نوآورانه BCF خود…

1 روز ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

2 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

3 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

4 روز ago