Categories: اخبار نساجی

ایجاد مشکل واحدهای تولیدی و صنایع به علت کمبود نقدینگی

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: دریافت ۸درصد مالیات برارزش افزوده، فشار زیادی به صنایع کوچک و واحدهای تولیدی مستقردرشهرکهای صنعتی وارد می کند.

به گزارش مهر، سید محمدعلی سید ابریشمی گفت: انتظار می رود شهرداری ها درصد قابل توجهی از سهم خود از مالیات دریافتی از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی را برای امور و فعالیت های زیربنایی و نگهداری واحدها اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: درحال حاضر ۹۲ درصد صنایع کشور را صنایع کوچک تشکیل داده ، که ۴۲ درصد اشتغال را در کشور بوجود آورده است و همچنین ۲۴درصد سرمایه گذاری کشور را شامل می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، یکی از مشکلات صنایع کوچک را کمبود نقدینگی ذکرکرد و گفت: مسئله کمبود نقدینگی در سال های اخیر واحدهای تولیدی و صنایع را دچار مشکل کرده است وبانک مرکزی باید در جهت رفع این مشکل تمهیداتی در نظر بگیرد.

سید ابریشمی در ادامه اظهار کرد: واردات بی رویه کالا در سال های اخیر و کمبود نقدینگی بازار، رقابت را برای واحد های تولیدی و صنایع کوچک کشور با بازارهای خارجی سخت کرده است.

وی از نمایندگان مجلس خواست تا توجه ویژه ای به این بخش داشته باشند چرا که اخیراً لایحه ای در راستای حمایت از صنایع کوچک و تولید کنندگان به مجلس تقدیم شده است که امیدواریم نمایندگان آن را به تصویب برسانند.

سید ابریشمی با بیان اینکه واحدهای صنعتی که با سرمایه و امکانات محدودی ایجاد می شوند نیاز به کمک و پشتیبانی های فکری، فنی، بازاریابی و توسعه ای دارند، خاطر نشان کرد: این رسالت و وظیفه به شهرک های فناوری و مراکز خدمات کسب و کار سپرده شده است.

معاون وزیر صنعت و معدن با تاکید براینکه باید در این مراکز ازافراد متخصص، خبره و دانشگاهی که دانش خود را در اختیار واحدهای کوچک صنعتی قرار می دهند، به کار گرفته شود، افزود: با این تفکر، بینش و نگرش اقدام به توسعه شهرکهای فناوری و مراکز فناوری و خدمات کسب و کار در تمام نقاط کشور کردیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تصریح کرد: در صورتی که به مراکز فناوری و خدمات کسب و کار به عنوان ساختمان نگاه نشود و به عنوان مرکز علمی، تحقیقی و کاربردی با بهره گیری از کارآفرینان به منظور استفاده بهینه از نظرات و ایده های آنان، نگریسته شود واحدهای صنعتی کوچک ،می توانند رشد بیشتری داشته باشند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

4 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

5 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

5 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

6 روز ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

6 روز ago