Categories: اخبار نساجی

ایران مسیر انتقال کالاهای چین به قفقاز باشد

 

دبیر حزب کمونیست استان هوبئی چین در تهران، راه اندازی جاده ابریشم قرن بیست و یکم را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد که ایران مسیر تردد کالاهای چینی به قفقاز باشد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت ایران؛ ˈلی هونگ ژونگˈ که در راس هیاتی به ایران سفر کرده است، شامگاه سه شنبه در دیدار با ولی اله افخمی راد رییس سازمان توسعه تجارت ایران لزوم تعامل و همکاری تهران و پکن را خاطر نشان کرد.

این مقام چینی، در محل سازمان یاد شده، دوستی و روابط موثر ایران و چین را یادآور شد و هدف بزرگ سفر به ایران را پیشبرد طرح جاده ابریشم قرن بیست و یکم بیان کرد.

وی افزود: ایده کمربند اقتصادی جاده ابریشم سال گذشته از سوی رییس جمهوری چین مطرح شد و مقامهای ایرانی نیز نسبت به آن نظر مساعدی داشتند و حالا در این سفر که به همراه تجار، بازرگانان و اعضای حزب کمونیست استان هوبئی انجام شده، مقدمات این طرح فراهم آمده است.

دبیر حزب کمونیست استان هوبئی چین اضافه کرد: هیات چینی در این سفر پروژه ها و فرصت های همکاری واقعی را معرفی و تلاش می کند همکاری و ارتباط دوستانه خود را به یک الگو در زمینه های مختلف تبدیل کند.

وی، امضای تفاهم نامه در استان آذربایجان شرقی را خاطر نشان کرد و افزود: تولید فولاد، تجهیزات، برق، مخابرات و کشاورزی بین استان هوبئی و آذربایجان شرقی از زمینه های همکاری محسوب می شود و باید از برتری و توانمندی های یکدیگر استفاده به عمل آید.

هونگ ژونگ، آینده همکاری های دو جانبه ایران و چین را درخشان خواند و بر علاقه مندی دو کشور برای گسترش مبادلات تجاری و پایه گذاری تجارت تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، ولی افخمی راد رییس سازمان توسعه تجارت نیز در این دیدار چین را شریک نخست تجاری ایران خواند و زمینه های همکاری دو کشور را گسترده و وسیع توصیف کرد.

وی با تاکید بر توسعه همکاری ها در بخش ترانزیت گفت: موقعیت استراتژیک ایران به گونه ای است که در حمل و نقل کالا از چین به قفقاز و آسیای میانه، می تواند نقش تعیین کننده ایفاء کند و ایران آمادگی گسترش روابط در این زمینه را دارد.

افخمی راد افزود: تداوم همکاری های نمایشگاهی مورد درخواست است و در این رابطه از حضور شرکت های چینی در ایران استقبال می کنیم و آمادگی کشورمان را برای حضور در نمایشگاه های چین ابراز داشت.

رییس سازمان توسعه تجارت با اشاره به حجم روزافزون مبادلات تجاری تهران و پکن اظهار داشت: شرکت های حاضر در چین در بخش های مختلف این توانایی را دارند که ارتباط نزدیک تری با همتایان خود در ایران همچون پروژه فولاد داشته باشند.

وی، مذاکرات هسته ای ایران و ۱+ ۵ و تدابیر دولت یازدهم در حوزه سیاست خارجی را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که امکانات مالی ایران هر چه سریع تر در چرخه تبادلات تجاری قرار بگیرد و زمینه همکاری با کشورهای مختلف فراهم شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 ساعت ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 ساعت ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

3 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

6 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

1 هفته ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

1 هفته ago