ایران و آلمان می توانند شرکای مناسبی در صنعت نساجی باشند

 

 

مدیرکل دفتر صنایع نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت از برنامه ویژه این وزارتخانه به منظور سرمایه گذاری مناسب در بخش صنعت نساجی خبر داد و گفت: ایران و آلمان به طور حتم می توانند شرکای مناسبی در صنعت نساجی باشند.

به گزارش ایرنا، گلنار نصرالهی روز سه شنبه در کنفرانس بین المللی ‘تکنولوژی آلمان به دیدار صنعت نساجی و فرش ایران می آید’ که با حضور سفیر آلمان و جمعی از صنعتگران و سازندگان ماشین آلات صنعت نساجی در تهران برگزار شد، از صنعت نساجی به عنوان یکی از بزرگترین صنایع ایران نام برد.

وی سرمایه گذاری ۹۵ درصدی بخش خصوصی توانمند در صنعت نساجی را از امتیازات ویژه این بخش در کشور عنوان کرد و افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت به همین دلیل برای این بخش اهمیت ویژه ای قائل است.

وی در ادامه به برنامه ریزی این وزارتخانه برای حمایت و سرمایه گذاری هرچه بیشتر در صنعت نساجی در سال های آتی اشاره کرد و گفت: این سرمایه گذاری و حمایت از طریق صندوق ذخیره ارزی کشور در بخش های صادرات محور با هدف جایگزینی محصولات وارداتی در اولویت خواهد بود.

وی با بیان اینکه بسیاری از ماشین آلات مورد استفاده در صنعت نساجی کشورمان در سال های گذشته آلمانی بوده است، اظهار داشت: همکاری مناسبی که در حال حاضر بین شرکای تجاری ایران و آلمان وجود دارد می تواند به توسعه هرچه بهتر این صنعت در کشور کمک کند و ایران و آلمان می توانند شرکای مناسبی در صنعت نساجی باشند.

نصراللهی با اشاره به برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت و سرمایه گذاری به منظور افزایش حجم تولیدات نساجی در کشورمان، گفت: این بحث توسعه ای در صنعت پوشاک بعنوان موتور محرک سایر رشته های صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از شهرهای اصفهان و کاشان به عنوان شهرهایی که دارای صنعت نساجی قوی می باشند، افزود: مسائلی مانند خدمات پس از فروش و همچنین قیمت مناسب ماشین آلات از دغدغه های اصلی صاحبان این صنایع است که بایستی مورد توجه سازندگان ماشین آلات آلمانی قرار گیرد.

کنفرانس بین المللی دو روزه ‘تکنولوژی آلمان به دیدار صنعت نساجی و فرش ایران می آید’ (VDMA) با رویکرد تجاری با حضور جمعی از مسئولان صنعت نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مسئولان اتاق ایران و آلمان، سفیر و سرکنسولگری آلمان، رییس انجمن ماشین سازی نساجی آلمان و جمعی از اساتید نساجی دانشگاه های ایران در محل هتل پارسیان در حال برگزاری است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

تفکر طراحی رویکردی برای خلق محصولات کاربرمحور و نوآورانه

تفکر طراحی روش یا رویکردی است که به افراد (مانند مدیران محصول یا طراحان محصول)…

5 ساعت ago

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

1 روز ago

تحول در تولید نخ BCF توسط شرکت Oerlikon Neumag

شرکت Oerlikon Neumag در حال متحول کردن تولید نخ BCF با کارخانه نوآورانه BCF خود…

2 روز ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

3 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

4 روز ago