Categories: اخبار نساجی

بازار سکه و ارز تحت فشارهای سیاسی بود

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در انتخابات علامت مثبتی برای همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بود، تصریح کرد: طی سال‌های اخیر بازار سکه و ارز تحت فشارهای سیاسی بود و با تعدیل شدن آن،‌ بازارها به سمت بازیابی می‌روند.

به گزارش ایسنا، سید شمس‌الدین حسینی درباره نوسانات ایجاد شده در بازار ارز و دلایل کاهش قیمت و سپس افزایش آن اظهار کرد: باید مشارکت مردم در انتخابات را به عنوان علامتی مثبت برای فعالیت‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور در نظر بگیریم چرا که می‌توان گفت بیش از گذشته حیطه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به هم گره خورده‌اند.

وی افزود: مدت‌ها بود که فضاسازی منفی علیه حضور و مشارکت مردم در امور اجتماعی مردم وجود داشت اما حدود ۷۳ درصد مردم در انتخابات شرکت کردند و به رغم تعدد کاندیداها با یک انتخاب دقیق رییس جمهور انتخاب شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه با بیان اینکه این مسئله علامت مثبتی برای همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است، تصریح کرد: به نظر من پس از انتخابات فضای مساعدی ایجاد شد که از نشاط اجتماعی که تا حدودی در ابهام بود، پرده برداشت.

سخنگوی اقتصادی دولت خاطرنشان کرد: طی سال‌ها و ماه‌های اخیر بازار تحت فشارهای سیاسی بود اما با تعدیل فشارهای سیاسی بازار به سمت بازیابی می‌رود و بازارهایی مانند بازار سرمایه رونق می‌گیرند.

حسینی تاکید کرد: مردم می‌دانند که بازارهایی مانند سکه و ارز پرریسک هستند.

رشد ۱۴۳ درصدی سرمایه‌گذاری خارجی در ایران

سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به انتشار آمار رسمی آنکتاد درباره میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی در سال میلادی ۲۰۱۲ تصریح کرد: این آمار نشان می‌دهد که میزان سرمایه‌گذاری خارجی در کشور تا چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار نسبت به سال ۲۰۱۱ از ۱۷ درصد رشد برخوردار شده است و ایران از جمله کشورهایی بوده که توانسته رشد مثبت و روند جذب سرمایه‌گذاری خارجی داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه از سال ۲۰۰۷ میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی در دنیا منفی است، تصریح کرد: این در حالی است که ایران از جمله کشورهایی است که توانسته در سال ۲۰۱۲ نسبت به سال ۲۰۰۷ رشد ۱۴۳ درصدی سرمایه‌گذاری خارجی را داشته باشد.

سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه بیشتر حجم سرمایه‌گذاری خارجی در کشور مربوط به آسیای جنوب شرقی است ادامه داد: رشد سرمایه‌گذاری خارجی در کشور ناشی از تلاش‌های دولت و به طور مشخص کمیته اقتصادی شورای ایرانیان مقیم خارج بوده است به طوری که سهم ایرانیان مقیم خارج از کشور در سرمایه‌گذاری خارجی افزایش یافته است.

به گفته او اکنون میزان سرمایه‌گذاری ایرانیان مقیم خارج از کشور از یک درصد طی هفت سال به ۱۰ درصد رسیده است.

حسینی در پاسخ به اینکه مهم‌ترین یادگاری وزیر اقتصادی برای دولت بعدی چیست اظهار کرد: به این موضوع فکر نکرده‌ام اما به طور قطع وزیر اقتصاد دولت آینده از اتفاقاتی که در ایران افتاده بی‌خبر نخواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به نگرانی نسبت به توقف مراحل تکمیلی قانون هدفمندسازی یارانه‌ها و مجوز مجلس نسبت به افزایش ۳۸ درصدی قیمت حامل‌های انرژی با ادامه شرایط گام اول، آیا دولت دهم نسبت به افزایش قیمت حامل‌ها اقدام خواهد کرد خاطرنشان کرد: اطلاعات من در این باره به اندازه شماست و از این موضوع خبر ندارم و نسبت به توقف قانون هدفمندسازی یارانه‌ها نظر خود را اعلام کردم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

6 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

7 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago