Categories: اخبار نساجی

بازار سکه و ارز در انتظار / کاهش مراجعه برای حواله‌ ارزی

 

در چند روز اخیر بازار ارز نوسان کمتری را شاهد بود و برخی فعالان این بازار از کاهش شدید خرید و فروش‌ها به دلیل انتظار تغییر شرایط خبر می‌دهند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، قیمت دلار چند روزی است که در محدوده ۳۰۰۰ تا ۳۰۵۰ تومان در نوسان است و امروز هم همانند روز گذشته در این عدد باقی ماند.

در همین رابطه مشاهدات خبرنگار ما از بازار ارز نشان می‌دهد که مراجعه برای خرید و فروش ارز در این روزها به شدت کاهش یافته است.

یکی از صرافان به خبرنگار فارس گفت: بسیاری از مشتریان منتظر نتیجه مذاکرات ۵+۱ که ۱۵ اکتبر برگزار می‌شود، هستند.

وی افزود: امروز خرید و فروش ارز بسیار کم بود و در واقع هم خریدار و هم فروشنده‌ای چندان وجود نداشت که علت آن همانطور که گفتم انتظار خریداران و فروشندگان است.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر نرخ فعلی به قیمت کف بازار نزدیک شده است؛ علاوه بر خرید و فروش‌های نقدی، در بخش حواله هم کاهش داشته‌ایم که آن هم به دلیل انتظار تغییر شرایط فعالان اقتصادی است.

خلوتی بازار در روزهای اخیر علاوه بر صحبت‌های این صراف، مؤید رکود خرید و فروش در بازار است. نکته‌ای که یکی دیگر از صراف‌ها به آن اشاره کرد و گفت: در چند روز اخیر رکود شدیدی در خرید و فروش ارز به وجود آمده است.

وی ادامه داد: در دوره‌ای خرید و فروش‌ها به دلیل حضور بورس‌بازها در بازار بود و اغلب به خاطر حفظ و یا ارتقاء دارایی خود این کار را انجام می‌داند اما با توجه به ثبات نسبی قیمت‌ها این افراد دیگر در بازار حضور نمی‌یابند.

این صراف با اشاره به صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه نرخ فعلی در واقع کف قیمت‌ها در بازار است، افزود: این مساله موجب شده که اغلب صرافی‌ها یا فروشندگان حاضر به فروش ارز به نرخی کمتر از ۳۰۰۰ تومان نباشند.

وی گفت: از طرف دیگر در بخش حواله هم تقاضا پایین است که به نظر بنده علت اصلی آن رکود در بازار کالا است، به گونه‌ای که به دلیل فروش نرفتن کالاها، تجار فعلا واردات جدیدی انجام نمی‌دهند و به همین دلیل تقاضا در این بخش کاهش داشته است.

به گزارش فارس، به نظر می‌رسد انتظار برای تغییر شرایط، علاوه بر بازار ارز، در سایر بازارها و بخش‌های اقتصادی به وجود آمده و همین مساله تا حدودی به شرایط رکودی اقتصاد ایران دامن زده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

2 روز ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

4 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago