عباس وحیدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی چند ماه گذشته صاحبان ۷۰ پروانه کسب در زمینه فروش فرش ماشینی و موکت در مشهد پروانه فعالیت خود را باطل کرده اند.
وی ادامه داد: اغلب مواد اولیه برای تولید فرش ماشینی و موکت وارداتی و متاثر از نرخ ارز است لذا بزرگترین مشکل کنونی تولیدکنندگان کمبود مواد اولیه برای تولید می باشد. کمبود تولید و افزایش هزینه های تولید بر فروش فرش نیز تاثیر گذاشته و قیمت فرش و موکت نسبت به پارسال ۱۰۰ درصد بیشتر شده است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت مشهد گفت: فرشهای ماشینی و موکت موجود در بازار در داخل کشور تولید می شوند و به دلیل پایین بودن قیمت فرش ماشینی نسبت به فرش دستباف، اقبال عمومی نسبت به فرش ماشینی بیشتر است.
وی افزود: طی چند سال اخیر نیز فروش موکت کاهش یافته و به دلیل تغییر سبک زندگی مردم، خرید فرش ماشینی بهتر از موکت انجام می شود. در مجموع شرایط بازار فرش ماشینی در مشهد به هیچوجه مطلوب نیست و تولیدکنندگان و فروشندگان به ثبات نرخ ارز و بهبودی شرایط بازار امید بسته اند.
۱۷۰ واحد تولیدی در زمینه صنعت نساجی در خراسان رضوی فعالیت دارند که تعدادی از آنها در کنار تولید منسوجات به تولید فرش ماشینی و موکت نیز مشغول هستند. ۵۱۹ واحد صنفی در مشهد پروانه کسب فروش فرش ماشینی و موکت را دارند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…