Categories: اخبار نساجی

بازار پیراهن از رکود خارج نشد/پیراهن‌دوزان پیک موتوری شدند

 

رییس اتحادیه تولیدکنندگان پیراهن تهران با اشاره به این که ۲۰ تا ۳۰ درصد حجم تولید سالانه مربوط به پیراهن مشکی است، گفت: بازار در رکود است و صحبت‌های اعلام شده در رابطه با خروج از رکود در بازار پیراهن مصداق ندارد.

جواد درودیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در حال حاضر بازار پیراهن در رکود به سر می‌برد و تولیدکننده برای ادامه حیات خود مجبور به عرضه کالا به قیمت تمام شده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید با ۳۰درصد ظرفیت صورت می‌گیرد، ادامه داد: واردات پیراهن که اکثرا از کشورهای چین، کره و ترکیه انجام می‌شود ضربات جبران ناپذیری به تولید وارد کرده است.

او درباره قیمت محصولات وارداتی گفت: محصول چینی قیمت ارزان‌تری نسبت به محصولات دیگر دارد که این موضوع در پی کیفیت پایین‌تر آن است.

درودیان یادآور شد: جنس خوب وارداتی با قیمت بسیار بالایی به فروش می‌رسد و این در حالی است که برخی افراد محصول ایرانی را پسند کرده ولی در لحظه‌ای که از ایرانی‌ بودن آن مطلع می‌شود از خرید محصول ایرانی صرف نظر می‌کند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان پیراهن تهران با بیان این که صاردات پیراهن در حد محدود انجام می‌شود،‌گفت: تولیدات داخلی دارای طراحی، کیفیت و مواد اولیه بسیار خوبی است که قابلیت رقابت با محصولات اروپایی را دارد.

وی با اشاره به این که دوزنده‌های پیراهن، پیک موتوری شده‌اند، خاطرنشان کرد: بازار پیراهن از رکود خارج نشده و گفته‌ها در رابطه با خروج از رکود در حد حرف بوده و با واقعیت در تناقض است.

درودیان یادآور شد: به دلیل اجاره‌ و هزینه‌های بالا، فروشندگان مجبورند درصد سود قانونی که از سوی سازمان حمایت اعلام شده را رعایت نکرده و کالای خود را به قیمت‌های چند برابر قیمت خرید عرضه کنند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان پیراهن تهران در پایان با بیان این که فروشندگان پیراهن باید همسو با تولیدکنندگان رفتار کنند، تاکید کرد: کالای داخلی با پارچه ایرانی و دوخت مطلوب در عمده فروشی ۳۵هزار تومان و تولید داخلی با پارچه وارداتی و دوخت مطلوب ۴۵ هزار تومان در عمده فروشی عرضه می‌شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

6 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

7 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago