چند تن از اساتید مؤسسه تحقیقات کشاورزی هند (دانشگاه پوسا) از ایستگاه تحقیقات پنبه ˈهاشم آبادˈ گرگان بازدید به عمل آوردند.
دکتر ˈدنیش کومارˈ، دکتر ˈداسˈ و دکتر ˈعاشق حسین شاهˈ از مؤسسه تحقیقات کشاورزی هند در این بازدید شرکت داشتند.
در این بازدید یک روزه که به منظور آشنایی با طرحهای تحقیقاتی و توانمندیهای محققان مؤسسه تحقیقات پنبه کشور صورت گرفت، اساتید دانشگاه پوسا هند از نزدیک با طرح های تحقیقاتی ایستگاه آشنا شدند.
در حاشیه این بازدید، نشست هم اندیشی اساتید هندی (دانشگاه پوسا) و محققان مؤسسه تحقیقات پنبه کشور نیز برگزار شد و موضوعات علمی مختلف و تجربیات دو کشور در موضوع پنبه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
هم چنین، کارگاه آموزشی کشاورزی حفاظتی و کشت مستقیم برنج توسط محققان کشور هندوستان با مشارکت پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از کارشناسان، پژوهشگران، مسئولان، کشاورزان و دانشجویان علاقه مند سراسر استان برگزار شد، دکتر داس (متخصص علف های هرز) و دکتر دنیش کومار (متخصص تغذیه گیاهی و کشت مستقیم برنج) از اساتید و پژوهشگران مؤسسه تحقیقات کشاورزی هندوستان به عنوان مدرس و دکتر ˈمحمداسماعیل اسدیˈ محقق و عضو هیأت علمی مرکز و دکتر کشیری (کارشناس ترویج) به عنوان مترجم کارگاه شرکت فعال داشتند.
محققان هندی به تشریح زوایای مختلف کشاورزی حفاظتی از منظر آب مصرفی، ماشین ها و تجهیزات لازم، کنترل علف های هرز، آفات، بیماری ها و نیروی انسانی پرداختند و توصیه های لازم را برای مدیریت مبارزه با علف های هرز به ویژه در زمینه کشت مستقیم برنج و هم چنین سیستم های کشاورزی حفاظتی ارائه کردند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…