Categories: اخبار نساجی

بازنگری در قانون بیمه شخص ثالث

 

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به شروع بررسی اشکالات قانون بیمه شخص ثالث از بررسی «بیمه های تکافل» و طرح‌های بیمه‌ای نوین در شاخه بیمه زندگی برای طرح در شورای فقهی صنعت بیمه خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سید محمد کریمی در جلسه شورای فقهی بیمه با اشاره به اینکه آخرین قانون مربوط به بیمه شخص ثالث در سال ۱۳۸۷تصویب شده و اجرای آزمایشی این قانون در سال ۱۳۹۲ پایان می یابد، گفت: کارگروهی مسوولیت اصلاح قانون را در بیمه مرکزی برعهده  گرفته است.

رئیس کل بیمه مرکزی اضافه کرد: قانون اجباری بیمه شخص ثالث در سال ۱۳۴۷تصویب شده و در سال ۱۳۸۷مورد بازنگری قرارگرفته لکن با توجه به اجرای آزمایشی و پنج‌ساله آن و وجود اشکالات و ابهامات، بررسی این قانون در دستور کار قرارگرفته است.

کریمی با تاکید بر سرعت در اجرای این برنامه با توجه به مهلت تعیین شده ابراز امیدواری کرد بتوان با استفاده از نظرات شورای فقهی صنعت بیمه نسبت به تهیه لایحه قانونی مستدل و منطقی برای ارائه به دولت و مجلس اقدام کرد.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به موضوع «بیمه های تکافل» و «بررسی طرح‌های بیمه‌ای نوین در شاخه بیمه زندگی» به عنوان مهم ترین محورهای تعیین شده برای  طرح درشورای فقهی صنعت بیمه، استفاده از نظرات صاحب‌نظران و عالمان دینی در مفاهیم بیمه‌ای را ضرورتی دانست که موجبات درستی و راستی را در تدوین آئیین‌نامه ها و مقررات فراهم می آورد.

کریمی با اشاره به نظریات علمای بزرگوار دین در خصوص بیمه گفت: علمای اهل تسنن به علل مختلف قراردادهای بیمه‌ی را نمی پذیرند و به جای آن با عقود تکافل فعالیت های بیمه‌ای خود را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: در این خصوص ماموریتی به پژوهشکده بیمه واگذار شده تا با توجه به بازار بالقوه موجود بین‌المللی، مطالعات و بررسی‌های لازم و مکفی در خصوص چگونگی و شیوه انعقاد قراردادهای اهل تسنن انجام شود.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه نگاه بیمه مرکزی به این موضوغ نگاه اثباتی است، از استخراج موضوعات مشترک قراردادهای بیمه‌ای و تکافل به عنوان یکی از اهداف پرداختن به این موضوع یادکرد و گفت با کنارگذاشتن برخی از اختلافات جزئی می توان به سرمایه‌گذاری در بازارهای جدید اندیشید.

این گزارش می‌افزاید دراین جلسه نماینده پژوهشکده بیمه  هم با تشریح برخی از زوایای مطالعات انجام شده درخصوص بیمه‌های تکافل و بیان این نکته که تکافل رقیبی برای مباحث بیمه‌ای نیست گفت: با توجه به وجود بازار بزرگ تکافل در کشورهای حوزه خلیج فارس می توان به تاثیر‌گذاری مطالعات انجام شده در سرمایه گذاری‌های آتی امیدوار بود.

دراین جلسه همچنین مهم‌ترین محورهای سه رشته بیمه‌ای جدید توسط مدیر عامل یکی از شرکت های بیمه‌ای مطرح شد تا اعضای شورای فقهی بیمه درخصوص انطباق این طرح‌ها با موازین شرعی اعلام‌نظر کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

2 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

2 روز ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

2 روز ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

3 روز ago

هـدف شـرکت فـرجاد تـوان آسـیا کمک به صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی باید در سال های آینده قوی تر و موفق تر…

4 روز ago

بـرگزاری نـمایشگاه صنـایع وابـسته فـرش ماشینی موجب رونق این صنعت می شود(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان بعد از ۳سال برگزار شد. این…

4 روز ago