Categories: اخبار نساجی

بازپرداخت فاینانس‌های خارجی پتروشیمی تا سال ۲۰۲۰

 

معاون وزیر نفت از سقوط میزان اقساط فاینانس‌های پتروشیمی خبر داد و گفت: گرچه تا سال ۲۰۲۰ اقساط وام‌های فاینانس‌های خارجی که گرفته شده باید بازپرداخت شود ولی سال به سال از میزان آن کاسته می‌شود. مثلا میزان اقساط سالانه از ۱۷ میلیارد دلار در حال حاضر به یک میلیارد تا ۵۰۰ میلیون دلار در سال رسیده است.

عبدالحسین بیات با توجه به این که پیش از این گفته بود ایران باید وام‌های فاینانس‌های خارجی را بازپرداخت کند و تحریم تاثیر زیادی بر بخش پتروشیمی کشور ندارد درباره این موضوع، اظهار کرد: تحریم هیچ تاثیری روی بازپرداخت وام‌ها ندارد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد: ما به اندازه کافی منابع درآمدی ارزی و صادرات داریم و با بسیاری از کشورهایی که سرنوشت حال و آینده ملت خودشان مهمتر از تحریم آمریکا و اروپا برایشان است، همکاری داشته و در آن ناحیه ارز به دست می‌آوریم و بازپرداخت اقساط خودمان را انجام می دهیم.

وی تاکید کرد: ایران به عنوان الگوی بین‌المللی با وجود همه تحریم‌ها به دلیل جایگاهی که کشور ما دارد، به همه معاهدات خود خیلی سفت و سخت پایبند است و خود را در قبال بازپرداخت فاینانس‌هایی که گرفته‌ایم متعهد می دانیم.

بیات با تاکید بر این‌که تاکنون بازپرداخت هیچ گونه از اقساط با تاخیر مواجه نشده و پس از این هم با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیرد حتی در صورت سخت‌تر شدن تحریم‌ها، راهکارهایی را داریم و پیدا خواهیم کرد تا به راحتی اقساط فاینانس‌هایمان را پرداخت کنیم و وفاداری ایران به صنعت پتروشیمی را به معاهدات، قول‌ها و قراردادهای خود را در افق بین‌المللی نشان دهیم.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که ذره‌ای از اعتبار ایران در بازارهای مختلف جهانی به ویژه پولی و مالی آسیب نبیند؛ این اعتبار در شان ایران است و باید حفظش کنیم.

وی در پایان با تاکید بر این‌که در حال حاضر میزان بازپرداخت اقساط در سال بین ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد دلار است، گفت: اکنون از میزان بازپرداخت اقساط بسیار کم شده چرا که یک زمانی ۱۵ تا ۱۷ میلیارد دلار در سال پرداخت می‌شد. در حال حاضر برخی از وام‌ها تسویه شده‌اند و بقیه اقساط در حال بازپرداخت است که میزان زیادی باقی نمانده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

57 دقیقه ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

1 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

1 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

2 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

3 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

4 روز ago