زنان قالیباف روستایی در استان چهارمحال و بختیاری، ۲۰۰ هزار متر مربع فرش بافتند.
رئیس اداره فرش استان چهارمحال و بختیاری گفت: روستاییان استان چهارمحال و بختیاری، پارسال دویست هزار متر مربع فرش دستباف و گبه در این استان بافتند که ۸۰ درصد آن در بازارهای خارج از کشور به فروش رسیده است.
علیرضا شیخی افزود: فرش ها و گبه های بافته شده در استان چهارمحال و بختیاری به کشور های اروپایی، آسیانه میانه، امریکای جنوبی، چین، آلمان و کشور های حوزه خلیج فارس صادر شده اند.
وی اظهار داشت: فرش های دستبافت بافته شده، ۹۰۰ میلیارد ریال برای قالیبافان استان چهارمحال و بختیاری درآمد زایی داشته است.
شیخی، گبه، یلمه، فرش بختیاری و نایینی را چهار سبک تولید فرش بافندگان این استان اعلام کرد و گفت: هر بافنده سالانه بطور متوسط ۴ متر فرش می بافد.
رئیس اداره فرش استان چهارمحال و بختیاری، اصالت نقشه ( طرح )، ثبات رنگ و دقت در بافت را مهمترین ویژگی شاخص فرش های این استان برشمرد و افزود: قالی های چالشتری تولید شده در این استان از معروفیت جهانی برخوردارند.
وی، تخصصی نبودن گمرک، کمبود نیروی متخصص و کارشناس ارزیاب فرش را از مهمترین علل صادرات قالی استان چهارمحال و بختیاری از پایانه های صادراتی استانهای همجوار اعلام کرد.
بافندگان استان چهارمحال و بختیاری، توان تولید سالانه ۴۰۰ هزار متر مربع فرش را دارند و هم اکنون ۱۰۰ هزار بافنده بر روی ۵۰ هزار دار قالی در استان چهارمحال و بختیاری فعالیت می کند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…