در گزارش بانک جهانی آمده است: کشورهای اعضای آسیا-پاسیفیک شامل دو کشور هند و چین ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی دنیا را می سازند و کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاریهای اقتصادی سازنده ۵۴ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان هستند .
به گزارش اقتصاد روز به نقل از بانک جهانی ، شش اقتصاد از مجموع دوازده اقتصاد بزرگ دنیا در زمره اقتصادهای با درآمد متوسط دنیا قرار دارند. این شش کشور عبارتند از چین و هند و روسیه و برزیل و اندونزی و مکزیک که ۳۲.۲ درصد از تولید ناخالص داخلی دنیا را ساخته اند و شش اقتصاد بزرگ دنیا که در زمره ثروتمندان جهان هم قرار دارند عبارتند از کشورهای امریکا و ژاپن و آلمان و فرانسه و انگلستان و ایتالیا که در مجموع سازنده ۳۲.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان هستند . این دوازده کشور که سازنده دو سوم تولید ناخالص داخلی دنیا هستند در مجموع ۵۹ درصد از جمعیت جهان رادر خود جای داده اند . اقتصادهای کوچک دنیا در مجموع سازنده ۱.۵ درصد تولید ناخالص داخلی دنیا هستند ولی ۱۱ درصد از جمعیت دنیا را در خود جای داده اند.
در این گزارش ارزش تولید ناخالص داخلی دنیا برابر با ۹۰.۶۴۷ هزار میلیارد دلار اعلام شد و تاکید شد که ۲۸ درصد از جمعیت دنیا در کشورهایی زندگی می کنند که ارزش تولید ناخالص داخلی سرانه آنها بالغ بر ۱۳۴۶۰ دلاردر سال است و ۷۲ درصد از جمعیت دنیا در کشورهایی ساکن هستند که متوسط درآمد سرانه انها کمتر از ۱۰ هزار دلار در سال است.
در گزارش بانک جهانی آمده است: ” کشورهای اعضای آسیا-پاسیفیک شامل دو کشور هند و چین ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی دنیا را می سازند و کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاریهای اقتصادی سازنده ۵۴ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان هستند .”
برنامه مقایسه بین المللی(ICP) در روز ۲۹ آوریل سال ۲۰۱۴ میلادی اعلام کرد نیمی از ارزش کالاها و خدمات تولید شده در دنیا در کشورهایی تولید شده است که از نظر اقتصادی در سطح پایین یا متوسط قرار دارند . طبق این گزارش که بر مبنای اطلاعات سال ۲۰۱۱ میلادی تهیه شده است ارزش کالاها و خدمات تولید شده در دنیا در سال ۲۰۱۱ میلادی بالغ بر ۹۰ هزار میلیارد دلار بود .
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…