رییس اداره خدمات صنعتی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اعلام کرد که باید به فکر بازار و خلق تکنولوژی بومی در صنعت نساجی باشیم.
علی نقی اعرابیبا اشاره به وضعیت گروه نساجی استان اصفهان اظهار کرد: اگر نتوانیم خالق یک بازار خوب و پایدار باشیم، نمی توانیم دوام صنعت نساجی را تضمین کنیم.
وی اضافه کرد: اکنون صنعت نساجی کشور باتوجه به پشت سر گذاشتن دوره بازسازی و نوسازی باید به سوی تولید کالاهای با ارزش افزوده بیشتر و یافتن بازارهای جدید برای محصولات نساجی باشد.
وی با اشاره به اینکه بازارها براساس مزیت
های موجود در هر سرزمین خلق می شود، تصریح کرد: مزیت ایران وجود نیروهای هوشمند و باتجربه در این صنعت است و بنابراین باید از این سرمایه تا حد ممکن استفاده بهینه کرد.اعرابی با بیان اینکه اصفهان در سال های گذشته به عنوان قطب اصلی و قلب تپنده صنعت نساجی کشور مطرح بوده است، تاکید کرد: این استان با دارا بودن مزیت هایی مانند قدمت طولانی در تولید، تنوع و گستردگی محصولات نساجی، موقعیت مناسب جغرافیایی و استقرار دو هزار و ۴۷ واحد نساجی دارای مجوز صنعتی می تواند با شناسایی ظرفیت های خود در آینده از جایگاه بالاتری در این زمینه برخودار باشد.
به گفته وی، اصفهان علاوه بر استقرار صنایع مادر مهمی مانند پتروشیمی و پلی اکریل،مراکز علمی بویژه دانشکده نساجی، شهرک علمی و تحقیقاتی و استقرار شهرک های دانش بنیان فعال و نوآور در زمینه نساجی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای، دارای ظرفیت بالقوه و بالفعل بالایی در زمینه رشد صنعت نساجی محسوب می شود.
اعرابی تاکید کرد: وجود مراکز آموزش فنی و حرفه ای مجهز به آزمایشگاهها و کارگاه های مجهز به ماشین آلات نساجی به روز در این استان منجر به تربیت نیروی کار تجربی و فارغ التحصیلان هنرستانی موجب تربیت نیروی کار مجرب برای واحدهای تولیدی نساجی شده است.
وی تصریح کرد: امروزه جایگاه آموزش های عالی علمی و کاربردی شامل تحقیق و توسعه، بازاریابی و صادرات در صنعت نساجی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: استان اصفهان دارای بیش از هشت هزار و ۳۸۹ واحد صنعتی فعال دارای مجوز بهره برداری در ۲۴ گروه صنعت و اشتغال ۲۳۵ هزار و ۷۳۵ نفر است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…