Categories: مد و پوشاک

باید از اشتیاق مردم به پوشاک برای ایجاد بازار ملی استفاده کرد

 

 

رییس اداره خدمات صنعتی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اعلام کرد که باید به فکر بازار و خلق تکنولوژی بومی در صنعت نساجی باشیم.

علی نقی اعرابیبا اشاره به وضعیت گروه نساجی استان اصفهان اظهار کرد: اگر نتوانیم خالق یک بازار خوب و پایدار باشیم، نمی توانیم دوام صنعت نساجی را تضمین کنیم.

وی اضافه کرد: اکنون صنعت نساجی کشور باتوجه به پشت سر گذاشتن دوره بازسازی و نوسازی باید به سوی تولید کالاهای با ارزش افزوده بیشتر و یافتن بازارهای جدید برای محصولات نساجی باشد.

وی با اشاره به اینکه بازارها براساس مزیت های موجود در هر سرزمین خلق می شود، تصریح کرد: مزیت ایران وجود نیروهای هوشمند و باتجربه در این صنعت است و بنابراین باید از این سرمایه تا حد ممکن استفاده بهینه کرد.

اعرابی با بیان اینکه اصفهان در سال های گذشته به عنوان قطب اصلی و قلب تپنده صنعت نساجی کشور مطرح بوده است، تاکید کرد: این استان با دارا بودن مزیت هایی مانند قدمت طولانی در تولید، تنوع و گستردگی محصولات نساجی، موقعیت مناسب جغرافیایی و استقرار دو هزار و ۴۷ واحد نساجی دارای مجوز صنعتی می تواند با شناسایی ظرفیت های خود در آینده از جایگاه بالاتری در این زمینه برخودار باشد.

به گفته وی، اصفهان علاوه بر استقرار صنایع مادر مهمی مانند پتروشیمی و پلی اکریل،مراکز علمی بویژه دانشکده نساجی، شهرک علمی و تحقیقاتی و استقرار شهرک های دانش بنیان فعال و نوآور در زمینه نساجی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای، دارای ظرفیت بالقوه و بالفعل بالایی در زمینه رشد صنعت نساجی محسوب می شود.

اعرابی تاکید کرد: وجود مراکز آموزش فنی و حرفه ای مجهز به آزمایشگاهها و کارگاه های مجهز به ماشین آلات نساجی به روز در این استان منجر به تربیت نیروی کار تجربی و فارغ التحصیلان هنرستانی موجب تربیت نیروی کار مجرب برای واحدهای تولیدی نساجی شده است.

وی تصریح کرد: امروزه جایگاه آموزش های عالی علمی و کاربردی شامل تحقیق و توسعه، بازاریابی و صادرات در صنعت نساجی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: استان اصفهان دارای بیش از هشت هزار و ۳۸۹ واحد صنعتی فعال دارای مجوز بهره برداری در ۲۴ گروه صنعت و اشتغال ۲۳۵ هزار و ۷۳۵ نفر است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

44 دقیقه ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

4 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

4 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

6 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

1 هفته ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago