مدیرعامل کانون تجارت الکترونیک ایران گفت: درحالی که طبق برنامه پنجم باید ۴۰ درصد تجارت خارجی ایران الکترونیک باشد، آمارهای غیررسمی سهم ایران را از معاملات اینترنتی دنیا ۲ صدم درصد اعلام میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دبیرخانه کنگره موبایل ایران، علیرضا درخشان مهمترین مشکل عدم شکلگیری واقعی تجارت الکترونیک در ایران را محدودیت پهنای باند اینترنت عنوان کرد و گفت: تا زمانی که دسترسی به اینترنت چند مگابیت بر ثانیه در ایران میسر نشود، تجارت الکترونیک با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت معنایی ندارد و امکان پذیر نخواهد بود.
مدیر عامل کانون تجارت الکترونیک ایران اظهار داشت: براساس آمارهای غیررسمی، ایران ۲ صدم درصد از معاملات تجارت اینترنتی دنیا را انجام میدهد؛ این درحالی است که در برنامه پنجم باید حداقل ۴۰ درصد تجارت خارجی ایران به صورت الکترونیک انجام شود.
وی یادآور شد: هم اکنون کیلومترها فیبرنوری کشده شده در استانهای کشور مورد استفاده مردم قرار نمی گیرد.
وی تصریح کرد: تجارت الکترونیک، سبب تغییر در قوانین تجارت و روش انجام معاملات شده و با حذف رابطه ها، واسطه ها ، دلالان و توزیع کنندگان، تولید به مصرف به معنای واقعی تحقق یافته است.
درخشان با اشاره به اینکه تجارت الکترونیک و اینترنتی به معنای واقعی در ایران وجود ندارد، اظهار داشت: از جمله دلایل این نقیصه، عدم جلب اعتماد مردم نسبت به تجارت الکترونیک و حتی تجارت اینترنتی است؛ زیرا در بسیاری مواقع کالاهایی که از طریق اینترنت خریداری میشوند با مشکلات بسیاری مواجهه اند.
این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: در گذشته دلیل حضور ۲۵ درصد ارباب رجوعها در شعب بانکها، پرداخت قبوض بود که با الکترونیکی شدن فرآیندها، صفهای طویل بانکها کاهش یافت.
بر اساس این گزارش، کنگره موبایل ایران ۲۹ بهمن تا دوم اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می شود؛ کسب و کار خدمات همراه یکی از محورهای تخصصی این کنگره است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…