کارشناسان، صاحب نظران و فعالان اقتصادی بیش از ۳۰ کشور اسلامی روز پنجشنبه در دومین نشست اقتصادی و تجاری مشترک آسیا و سازمان همکاری اقتصادی، راهکارهای تقویت تجارت میان کشورهای اسلامی را بررسی کردند.
به گزارش ایرنا،این نشست درحاشیه چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام در مرکز تجارت جهانی پوترای شهر کوالالامپور پایتخت اقتصادی مالزی برگزار شد.
چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام از روز چهارشنبه درکوالالامپور باحضور فعالان اقتصادی ۳۰ کشور اسلامی به همت سازمان همکاری اسلامی و مرکز تجارت بین المللی مالزی آغاز شد.
این نمایشگاه و کنفرانس تجاری تا ششم مهر ماه ادامه دارد.
در نشست اقتصادی و تجاری مشترک آسیا و سازمان همکاری اقتصادی همچنین کارشناسان و فعالان اقتصادی ۳۰ کشور اسلامی موضوع بحران منطقه اقتصادی یورو و اثرات آن روی اقتصاد کشورهای اسلامی را بررسی کردند و راهکارهایی در مورد چگونگی پیشگیری از اثرات آن در اقتصاد کشورهای اسلامی ارائه کردند.
در این نشست همچنین موضوع افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بازارهای تجاری دنیای اسلام بررسی شد و نقاط قوت و پتانسیل های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تقویت تجارت بین الملل مورد واکاوی قرار گرفت.
در این نشست تاکید شد که بازارهای اقتصادی کشورهای اسلامی، بازاری نوظهور و هدفی جدید برای شرکت های بزرگ بین المللی است، کشورهای اسلامی با جمعیت حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر، سطح بالای قدرت اقتصادی، رشد جمعیت و گرایش به مصرف منابع غنی طبیعی مانند نفت و معادن در سراسر دنیا، جذابیت لازم را برای بسیاری از شرکت های بزرگ دارد.
سازمان همکاری اسلامی دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که ۵۷ کشور در گستره چهار قاره جهان در آن عضو هستند.
جز آلبانی که کشوری اروپایی است و ترکیه که خود را کشوری اروپایی می داند و سورینام که عضو آمریکایی سازمان همکاری اسلامی است، دیگر اعضای سازمان از قاره آسیا و آفریقا هستند. همچنین اعضا بر اساس نوعی تقسیم بندی رسمی، به سه گروه عرب، آفریقایی و آسیایی تعلق دارند.
سازمان همکاری اسلامی که پیشتر نام آن سازمان کنفرانس اسلامی بود، بر اساس تصمیم اجلاس رباط در کشور مغرب در ۲۵ سپتامبر سال ۱۹۶۹ میلادی تاسیس شد.
اکمل الدین احسان اوغلو دبیر کل فعلی سازمان همکاری اسلامی از سال ۲۰۰۵ است.
هشتمین اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران و با شرکت بیشتر سران کشورهای اسلامی و مقامات عالی رتبه ۵۵ کشور مسلمان در ۱۶ آذر ماه ۱۳۷۶ برگزار شد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…