محققان دانشگاه صنعتی اصفهان لباسی بافتند که وسایل الکترونیکی همراه مانند تلفن همراه یا پخش کننده های موسیقی را شارژ می کند.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا اعلام کرد: به همت پژوهشگران دانشکده نساجی این دانشگاه، نخستین بار در دنیا نوعی نخ هیبریدی سیمی طراحی و تولید شده است که با خاصیت الکترومغناطیسی خود و بدون نیاز به منبع خارجی، جریان الکتریسیته تولید می کند.
«داریوش سمنانی» افزود: با استفاده از این الیاف می توان تلفن همراه، پخش کننده های موسیقی، دستگاه های بی سیم، راداری و تجهیزات سیار پزشکی را شارژ کرد.
عضو هیات علمی دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: این دستاورد علمی با تولید انواع منسوجات هوشمند برای استفاده از قابلیت تبدیل حرکات فیزیکی اندام بدن به جریان الکتریسیته می تواند برق مصرفی مورد نیاز برای دستگاه های الکترونیکی همراه را تامین کند.
به گفته وی، با تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که امکان بهبود شرایط نمونه ساخته شده برای دستیابی به مقادیر بالاتر جریان الکتریکی نیز در این دانش فنی وجود دارد.
سمنانی گفت: این دانش فناوری توسط جواد یکرنگ دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان پس از حدود سه سال پژوهش به دست آمده است.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…