Categories: اخبار نساجی

برنامه‌های کمیته فقهی بورس در سال۹۱

 

 

مدیر پژوهش و مطالعات اسلامی سازمان بورس برخی برنامه‌های کمیته فقهی بخش پژوهش سازمان را اعلام کرد و گفت: بخش عمده‌ای از مقررات بازار سرمایه در سال گذشته ترجمه شد و مابقی ان نیز در سال جاری انجام می شود.

علی سعیدی در گفت‌‌وگو با فارس در خصوص برنامه‌های بخش پژوهش سازمان بورس برای سال جدید اظهار داشت: برخی از برنامه‌ها مربوط به فعالیت‌های جاری سازمان بورس و برخی دیگر نیز مربوط به طرح‌های جدید در دست اقدام است.

وی با اشاره به اینکه کمیته تدوین مقررات کار خود را در سال جاری ادامه خواهد داد، افزود: ترجمه مقررات بازار سرمایه از برنامه‌هایی است که در سال گذشته بخش عمده آن ترجمه و به صورت کتاب منتشر شد و ترجمه مابقی مقررات ادامه خواهد داشت.

*برنامه‌های کمیته فقهی در سال ۹۱

مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس با اشاره به برنامه‌های کمیته فقهی در سال جدید گفت: این کمیته در سال جاری قرار است مسائل مربوط به وقف سهام،اوراق منفعت، صندوق تدوین تسویه اوراق بهادار و قرارداد اختیار معامله برای قرارداد آتی را بررسی کند.

سعیدی ادامه داد: توسعه قرارداد سلف موازی بر روی سایر کالاها نیز در بخش پژوهش و مطالعات اسلامی سازمان بورس قرار است بررسی شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا درخواست جدید برای انجام معاملات سلف موازی در کالایی به جز نفت ارائه شده نیز ارائه شده است،گفت: این مسئله مربوط به بخش اجرایی سازمان است ولی بخش پژوهش ابزارهای لازم را طراحی و بر اساس درخواست‌هایی که از بیرون سازمان ارائه می شود از این ابزار‌ها استفاده می‌کنند.

*تشکیل مؤسسات رتبه‌بندی اعتباری با مشارکت مؤسسات بین‌المللی

مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس در خصوص سایر برنامه‌های مورد نظر بخش پژوهش گفت: چهارمین دوره کارگاه‌های بین المللی مالی اسلامی از ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور کشور‌های مختلف برگزار می شود. در این کارگاه دستاوردهای توسعه ابزارها و نهادهای اسلامی و دستاوردهای کمیته فقهی ارائه می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: فعالیت هایی در خصوص ایجاد موسسات رتبه بندی اعتباری شروع کرده‌ایم و با برخی از موسسات بین‌المللی در ارتباط هستیم تا با مشارکت آنها این نهاد را در بازار سرمایه راه اندازی کنیم.

سعیدی در پایان گفت: برخی از این برنامه‌هایی که گفته شد از سال گذشته بررسی‌های شروع شده بود و در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. همچنین، در طول سال نیز بر حسب مورد برنامه هایی در دست بررسی قرار می‌گیرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

2 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

3 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 هفته ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 هفته ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 هفته ago