برنامه های اجرایی کاهش آسیب از طریق قالیبافی در زندانهای استان مرکزی

مدیر کل زندانها و مدیر عامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه زندانیان جرایم غیر عمد استان آمار زندانیان آزاد شده از طریق کمکهای ستاد دیه استان از ابتدای سال ۹۲ تاکنون را ۱۱۳ نفر عنوان نمود و گفت: ۱۱۳ زندانی از سوی این ستاد آزاد شدند.

خشایار جمشیدی افزود: مبلغ کل دیه این افراد ۱۹۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال بوده که منابع اعتبارات آنها تسهیلات اعطایی بانکها ،اعتبارات ستاد دیه استان و کشور ، گذشت شکات ، کمک صندوق خسارتهای بدنی و … بوده است.

مدیر عامل ستاد دیه استان مرکزی ضمن ارج نهادن به نیت خیرین نیک اندیش کمک به زندانیان دیه را امری انسانی و خدا پسندانه برشمرد و با اشاره به این که این گروه از زندانیان و خانواده آنها منتظر کمک های خیرین و نیکوکاران هستند نهادینه شده فرهنگ کمک به آزاد سازی زندانیان بدهکار را مستلزم اطلاع رسانی گسترده و عزم عمومی خیرین و نیکوکاران جامعه دانست.

وی همچنین شماره حساب سیبای ۰۲۱۶۲۶۸۶۸۷۰۰۱ بانک ملی ایران را جهت واریز کمکهای مردم خیر و نوعدوست استان به منظور آزاد سازی زندانیان جرایم غیر عمد اعلام نمود و گفت: برنامه های زیادی برای کاهش آسیب و کمک به زندانیان در حال اجراست.

برنامه های اجرایی کاهش آسیب در زندانهای استان

جمشیدی با بیان اینکه برنامه های اجرایی کاهش آسیب در زندانهای استان باید از نظر محتوایی غنی ، فراگیر و تاثیر گذار شوند تصریح کرد: هدف گذاری اصلی و نهایی آن تحقق برنامه های میان مدت سه ساله و پنج ساله قضایی و ارتقاء نظام زندانبانی در سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور با هدف اصلاح شخصیت و تغییر ساختار رفتاری مددجویان باشد.

مدیر کل زندانهای استان مرکزی همچنین بر پیگیری وضعیت زندانیان غائب از مرخصی تاکید نمود و تصریح کرد: توجه روسای زندانهای استان را به آسیب های ناشی از این امر از جمله رعایت حقوق شکات ، توجه به مسائل امنیتی جامعه و… جلب نمود.

وی دراجرای هر چه بهتر دستور العمل ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری و همچنین توسعه و گسترش بخش اشتغال نشسته را زندنهای استان را امری ضروری و مهم بر شمرد و اظهارداشت: در این خصوص با سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در خصوص برگزاری دوره های آموزشی بلند مدت و کوتاه مدت بافت و به بافی فرش توافق به عمل امده است.

جمشیدی با اشاره به اینکه طرح های بافت فرش که به فراهم شدن زمینه ایجاد اشتغال مددجویان و توسعه فعالیت در عرصه تولید فرش انجامیده است گفت: برگزاری دوره های آموزشی بلند مدت و کوتاه مدت بافت و به بافی فرش و همچینین اجرای طرح بیمه مددجویان شاغل در کارگاه های فرش بافی توسط اداره فرش سازمان توسعه صنعت، معدن و تجارت توافق به عمل آمده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

6 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

7 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago