مهدی پور قاضی کارشناس اقتصادی در خصوص برندسازی پوشاک کشور گفت: در سال های اخیر برخی از شرکت های تولید پوشاک در بازار مطرح شدند اما صرفا داشتن یک برند، نمی تواند سهم بازاری برای این بخش از صنعت ایجاد کند بلکه دو شاخص قیمت و کیفیت نیز تاثیر بسزایی در این امر می گذارند.
پور قاضی تصریح کرد: باید توجه داشت که بسیاری از کارگاه های تولید پوشاک در داخل کشور قادر به تامین منابع لازم جهت ارتقای کارکنان و یا انجام پروژه های پژوهشی نیستند؛ بنابراین، ضروری است که در خصوص صنعت پوشاک، تجدید نظر کلی صورت گرفته و راهکار هایی جهت رقابتی شدن صنعت نساجی ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکار های برندسازی در صنعت نساجی، حمایت دولت از تولید کنندگان است، افزود: عواملی چون کیفیت و ورود به عرصه رقابت، دو عامل اساسی برای ثبات یک برند در بازار محسوب می شود.
این کارشناس اقتصادی در پایان بیان کرد: صنعت نساجی نیازمند آسیب شناسی کلی است و امیدواریم بهبود و پیشرفت در این صنعت زمینه را برای ایجاد برندهای داخلی جدید و ثبات آنها در بازار داخلی فراهم کند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
View Comments
سلام دوستان من دربه در دنبال کلاس آموزشی طراحی لباس توی اسلامشهرو رباط کریم هستم دوره های مقدماتی و متوسط وپیشرفته و طراحی لباس عروس روهم کلاسهاشو میخوام لطفا اگه سراغ دارین این دورو اطراف هرچه زودتر اطلاع بدین ممنونم