مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان تهران از برگزاری دومین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتحادیه پوشاک کشور از تاریخ ۱۰ تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری در تهران خبر داد.
حمید رضا خانپور هدف از برگزاری این جشنواره را زمینهسازی برای کشف و ظهور استعدادها و خلاقیتهای نو مرتبط با پوشاک اسلامی ایرانی و ایجاد اشتغال پایدار برای طراحان مد و لباس کشور ذکر کرد.
به گفته وی برگزاری این جشنواره در راستای حمایت از تولید ملی است و ضمن ایجاد فضای مناسب برای معرفی محصولات تولیدی داخل، نمونه طرحهای جدید متناسب با شاخصها و استانداردهای اسلامی ایرانی را ارائه و زمینه ترویج و معرفی طرحهای ملی شایسته فرهنگ ملت ایران را فراهم می کند.
خانپور تصریح کرد: طرحها و مدلهای پوشش در بخش مسابقه باید ابداعی، جدید و مطابق با فرهنگ و هویت ایرانی و موازین اسلامی بوده و قابلیت تولید انبوه را داشته باشد.
وی گفت: با توجه به اینکه از هر هنرمند حداکثر سه طرح به هر یک از بخشهای جشنواره راه مییابد، هر طراح می تواند حداکثر با ارائه ۱۰ اثر بدون تکرار رنگ و سایز در بخشهای مختلف جشنواره شرکت کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران در ادامه از جمله بخشهای جانبی این جشنواره را بخش مسابقه، کارگاه آموزشی، بخش بینالملل، برندها و فروش، اقوام و استانها و صنعت، فرهنگ و هنر ذکر کرد و افزود: مسابقه مد و لباس در بخش لباس آقایان، بانوان، کودکان، لباس مدارس و طرح اولیها برگزار میشود و به نفرات اول تا سوم هر بخش جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
شرکت در جشنواره مد و لباس فجر برای تمامی طراحان، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان حوزه مد و لباس کشور آزاد است و متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به دبیرخانه جشنواره و طی مراحل لازم، اقدام به ثبت نام کنند.
کلیه طرحهای برگزیده جشنواره مطابق با ماده چهار قانون ساماندهی مد و لباس، مشمول حمایت قانونی حقوق مولفان و مصنفان خواهد بود و بنا بر درخواست متقاضی، پروانه مالکیت معنوی نیز اعطا خواهد شد.
شایان ذکر است که بخش صنعت این جشنواره با همکاری انجمن صنایع نساجی ایران برگزار شده و انجمن مذکور در این نمایشگاه حضور خواهد یافت.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…