شرکت لنزینگ فایبر با موفقیت بزرگترین کارخانه الیاف لیوسل جهان را در تایلند افتتاح کرد
پروژه طبق برنامه و با بودجه پیش بینی شده پس از دو سال و نیم تلاش علیرغم تمامی چالش های موجود از جمله همه گیری کرونا و رکود جهانی راه اندازی شد.
کارخانه جدید لیوسل لنزینگ با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن در سال به تقاضای رو به رشد برای الیاف لیوسل تولید شده به روش پایدار و دوستدار محیط زیست کمک می کند و نقطه عطف مهمی به سوی آینده ای بدون کربن در صنعت نساجی به شمار می رود.
گروه Lenzing، تامینکننده پیشرو در جهان برای الیاف ویژه مبتنی بر چوب و سلولز ، خرسند است که از تکمیل موفقیتآمیز پروژه کلیدی توسعه لیوسل خود در تایلند خبر دهد. کارخانه جدید، بزرگترین در نوع خود در جهان با ظرفیت ۱۰۰۰۰۰ تن در سال، تولید را طبق برنامه شروع کرد و حتی به برآورده شدن بهتر تقاضای مشتریان برای الیاف لیوسل با برند TENCEL کمک خواهد کرد. برای لنزینگ، این پروژه همچنین گامی مهم در جهت تقویت موقعیت رهبری خود در بازار الیاف تخصصی و به سوی آینده ای بدون کربن است.
ساخت کارخانه واقع در پارک صنعتی ۳۰۴ در پراچینبوری، در حدود ۱۵۰ کیلومتری شمال شرق بانکوک، در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ آغاز شد و علی رغم چالش های ناشی از همه گیری کووید-۱۹، تا حد زیادی طبق برنامه پیش رفت. جذب و آموزش کارکنان جدید نیز موفقیت آمیز بوده است. ارزش این سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیون یورو می باشد.
Cord Prinzhorn، مدیر عامل Lenzing Group در مورد این پروژه گفت: ما به این دستاورد بسیار بزرگ افتخار می کنیم. ما از کل تیم Lenzing و به ویژه از کارکنان ما در تایلند، و همچنین از بسیاری از ذینفعان خارجی که در زمان یک بیماری همه گیر جهانی به نیروهای خود پیوستند تا این پروژه کلیدی را به واقعیت تبدیل کنند صمیمانه تشکر می کنیم. ارائه چنین پروژه عظیمی در زمان و بودجه، یک دستاورد برجسته با توجه به چالشهای جهانی است.
رابرت ون دکرهوف، عضو هیئت مدیره شرکت لنزینگ فایبر افزود: “تقاضا برای الیاف تخصصی زیست تخریب پذیر مبتنی بر سلولز ما تحت برندهای TENCEL™، LENZING™ ECOVERO™ و VEOCEL™ بسیار خوب در حال رشد است. به ویژه در آسیا، ما شاهد پتانسیل رشد عظیمی برای برندهایمان بر اساس نوآوری پایدار هستیم. با شروع تولید کارخانه لیوسل در تایلند، لنزینگ به نقطه عطف مهمی در مسیر رشد خود رسید و از هدف بلندپروازانه ما برای پایدارتر کردن صنایع نساجی و منسوجات حمایت کرد.
آلودگی محیط زیست – به ویژه آلودگی دریا – یکی از بزرگترین مشکلات عصر ما است. صنعت مد با مدل کسب و کار سریع مد و افزایش مصرف منابع فسیلی تأثیر بسیار منفی بر محیط زیست دارد. فرآیند تولید لیوسل مدرن ترین روش برای تولید الیاف از چوب است. حدود ۳۰ سال است که با موفقیت در مقیاس صنعتی استفاده شده است و به ویژه از نظر زیست محیطی مسئول است. ایده اصلی فرآیند لیوسل حل کردن و پردازش خمیر در یک حلقه بسته بدون هیچ گونه مشتق سازی شیمیایی است.
Lenzing به توسعه ظرفیت تولید خود برای الیاف لیوسل در راستای استراتژی sCore TEN خود ادامه خواهد داد، که هدف آن تولید ۷۵ درصد از درآمد خود از الیاف ویژه سازگار با محیط زیست مانند الیاف LENZING™ ECOVERO™ TEN-CEL™ و VEOCEL™ تا سال ۲۰۲۴ است.
سایت تایلند فضایی را برای چندین خط تولید ارائه می دهد. سرمایه گذاری در فاز اول از قبل شامل زیرساخت های کلی است که به نفع توسعه آینده است. با این حال، Lenzing به دنبال فرصت هایی برای گسترش تولید لیوسل در سایر نقاط جهان نیز خواهد بود.
Cord Prinzhorn گفت: “سرمایه گذاری در تایلند و سایر سایت های Lenzing در سراسر جهان ما را نه تنها در راستای تبدیل شدن به تامین کننده الیاف ویژه دوستدار محیط زیست، بلکه در اجرای اهداف جاه طلبانه اقلیمی ما حمایت می کند، بنابراین ارزش شرکت ما را بیشتر می کند.” .
در سال ۲۰۱۹، لنزینگ تعهدی استراتژیک برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای به ازای هر تن محصول تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۵۰ درصد داد. هدف این است که تا سال ۲۰۵۰ از نظر آب و هوایی خنثی شود.
همراه با پروژه کلیدی در برزیل و سرمایه گذاری های قابل توجه در سایت های موجود در آسیا، لنزینگ در حال حاضر بزرگترین برنامه سرمایه گذاری در تاریخ شرکت خود را (با بیش از ۱.۵ میلیارد یورو) اجرا می کند. Lenzing به اجرای پروژه های استراتژیک خود ادامه خواهد داد، پروژه هایی که قرار است از سال ۲۰۲۲ سهم قابل توجهی در درآمد داشته باشند.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…