با جابجایی و ذخیره سازی، انتقال و لجستیک و همچنین زیرساختها و محل استقرار، شرکت حمل و نقل بندر ماگدبورگ با مسئولیت محدود تأسیس شده است. بزرگترین بندر مرکزی آلمان علاوه بر این همواره به دنبال زمینههای جدید اقتصادی است. مدیر عامل این بندر، کارل هاینتس ارهارت، با استفاده از فرصت موجود، آخر این هفته همراه با یک هیئت اقتصادی به سرپرستی معاون وزیر اقتصاد آلمان، توماس وونش،به ایران سفر میکند.
کارل هاینتس ارهارت ایرانیان را به عنوان افرادی قابل اعتماد و مهربان میشناسد. مدیر عامل شرکت حمل و نقل بندر ماگدبورگ با مسئولیت محدود میتواند با ایرانیان کار کند، به خصوص با شرکای اقتصادی که به نمایندگی از سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در هامبورگ حضور دارند. ارهارت تا سال ۲۰۰۲ در هامبورگ، به عنوان مدیر عامل ترمینال جنوب غربی اشتاینوگ مشغول به کار بوده و در آنجا با بسیاری از شرکتهای دختر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط بوده است. او بعدها مدیر عامل بندر ماگدبورگ شد. اما با آغاز تحریمها علیه ایران، ارتباطات اقتصادی با آلمان به پایان رسید. کارل هاینتس ارهارت با توجه به آیندهنگری ایرانیان میگوید: “با این حال، دفتر در تمام این سالها باقی مانده است.” بنابراین اکنون و پس از پایان بایکوتها، لازم به شروع از صفر نیست.
شرکت حمل و نقل بندر ماگدبورگ با مسئولیت محدود با پایان تحریمها علیه ایران میکوشد که از تمام فرصتهای جدید موجود در اقتصاد بینالمللی استفاده کند. ۷۰ شرکت داخلی مشغول، البته در این زمینه بیتجربه نیستند. در حدود نیمی از معاملات انجام شده با کشورهای خارجی و از این تنها نیمی با کشورهای اروپایی بوده است. “به عنوان مثال ما با تجار بزرگ مواد خام در سوئیس، سنگاپور، آسیا و اسکاندیناوی همکاری داشتهایم.” به نقل از ارهارت. و به دنبال آن است که وسعت کار را گسترش دهد و اینچنین به پایداری شرکت بیافزاید
ارائه کننده خدمات به داخل کشور
و بدینگونه آقای مدیر عامل از فرصت پیش آمده استفاده می کند و به همراه هیاتی تجاری به ایران سفر می کند. این سفر به کوشش گروه سرمایه گذاری و بازاریابی زاکسن انهالت (IMG) برنامه ریزی شده است. پس او در این سفر تنها نیست. کارل هاینتس ارهارت توضیح میدهد که:” من اطلاع داشتم که مدیر عامل کنونی ترمینال جنوب غربی اشتاینوگ،راینر فابیان، به ایران علاقهمند است و به او پیشنهاد دادم تا همراه هیئت اقتصادی به ایران بیاید. و البته او نیز خود در مورد ایران بسیار کنجکاو بود، چرا که تا آن زمان ایران را ندیده بود.
این دو نه با دستان خالی راهی تهران و دومین کلان شهر اقتصادی این کشور یعنی اصفهان شدند. “ما هر دو بر روی موضوع مشترکی کار میکردیم. ایرانی هایی که به هامبورگ آمدند به همکاری با اشتاین وگ تمایل داشتند. ما راه را برای سرویس دهی به داخل کشور هموار می کنیم, چرا که آلمان تنها شامل هامبورگ نیست. ارهارت از امکانات ماگدبورگی ها برای تجارت های جدید می گوید: “ما همچنین محوطه کافی برای انبارداری و استقرار را در اختیار داریم. اگرچه تا به حال ارتباطات خاصی وجود نداشته است, با وجود این شرکت حمل و نقل بندر ماگدبورگ (با مسوولیت محدود) آماده ارائه خدمات می باشد. هم اکنون وجود شرکای تجاری در زمینه های باربری, حمل و نقل, کشتیرانی و حمل و نقل ریلی امتیاز بزرگی برای این شرکت محسوب می شود. ماگدبورگ با وجود البه و کانال غربی شرقی به شرق و غرب و همچنین شمال و جنوب دسترسی دارد.
پرونده ای درخشان
در ایران انجمن بندرها فعالیت دارد و این یک حسن محسوب می شود. این انجمن در خصوص جابجایی کالا, انبارو ارائه خدمات لجستیکی, نمونه برداری, الگو دهی و اجاره به شرکت ها فعالیت و کسب در آمد می کند. در سال ۲۰۱۵، او به آمار چهار میلیون تن بر روی اسکله و در حدود یک و نیم تن با قطارهای بندر در داخل منطقه بندری رسید. او سالانه دوازده میلیون یورو درآمد داشته است. کارل هاینتس ارهارت با افتخار به ۲۰ درصد بازگشت سرمایه اشاره میکند. شرکت به این درآمد نائل شده, چون که به فعالیت محلی در کشورها پرداخته است.
این مقرون به صرفه است, چرا که ۹۰ درصد کمپانی متعلق به شهر ماگدبورگ می باشد. “ما تنها به آمار و ارقام بسنده نمیکنیم و به دنبال تقویت جایگاه کلی شرکت هستیم. ارهارت به شرح فلسفه استقرار محلی می پردازد و معتقد است که در خصوص استقرار محلی میتوان اجاره ای چند مرحله ای مشخص کرد تا شرکت بر پا شود و سالهای طولانی به کار خود ادامه دهد.
اطلاعات را در محل جمع آوری کنید.
در لیست علایق تجاری رییس بندر در سفر به ایران موردی نیز یافت می شود که در گذشته بنیاد ان نهاده شده: شرکت جرثقیل سازی کُتِن (با مسولیت محدود) تا کنون چندین جرثقیل سقفی فولاد سازی به ایران فروخته است. اگرچه هزینه ها کامل پرداخت نشده اند, با این وجود ارهارت که عضو مشاوران شرکت جرثقیل سازی نیز می باشد, به دنبال راه مناسبی برای انتقال جرثقیل ها به ایران است. “شرکت حمل و نقل به دنبال انجام کامل توزیع است آنجا من از این فرصت استفاده کرده تا مطلع شوم که چه زیرساختهایی در ایران در دسترس است. در کدام بندر ما تحویل خواهیم داد، چگونه ما کناره خواهیم گرفت، بستهبندیها کانتینری خواهد بود و یا معمولی “، همۀ این سوالات میتواند به بهترین شکل در آنجا پاسخ داده شود.
در همان زمان علاقۀ وزارت امور اقتصادی این حدس را تقویت میکرد که با برقراری مجدد امکان روابط اقتصادی با ایران، شانس برای صنایع ماشین و وسایل نیز فراهم میشود. اما همچنین شرکتهای زاکسن-آنهالت در صنعت مواد غذایی و تکنولوژیکی، تکنولوژی انرژی و انرژیهای تجدیدپذیر، توسعه زیرساختها و برنامهریزی و اقتصاد سلامت و فنآوری پزشکی میتوانند به بازار جدید ۸۰ میلیونی مصرفکنندگان امید داشته باشند.
کارل هاینتس ارهارت با چشمان باز توسعۀ اقتصادی و جریان کالا را زیر نظر دارد. جهانی شدی که بارها ذکر شده، پس از پیگیریهای او در ۲۰۰۸/۲۰۰۹ به اوج خود رسید. سپس بحران اقتصادی و کسادی ناشی از آن آمد: این امر تا حدی ناشی از چرخش چین به بازار درون آسیایی و بازیابی پتانسیل بزرگ آن بود. اما همچنین اروپا غربی واکنشی متفاوت انجام میدهد و تولیدات خود را به جای آسیا در جنوب شرقی اروپا پیش میگیرد. در این حالت کالا به طور عمده از طریق جاده منتقل می شود. “این نیز همچنین باعث کاهش تبادل کانتینرها در بنادر دریای شمال میشود، که به نوبه خود تاثیرات منفی بر ماگدبورگ دارد. و همچنین جریان جدید کالا در بنادر دریای آدریاتیک و از آنجا به داخل اروپا نیز چیزی نبوده که تعجب کارل هاینتس ارهارت را برانگیزد. همچنین او میخواهد در دریای آدریاتیک در زمان خود واکنشی متناسب انجام دهد. اما بازار ایران به تنهایی کافی نیست تا پایداری شرکت حمل و نقل بندر ماگدبورگ تضمین شود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…