Categories: اخبار نساجی

به تمام خریداران کالاهای ایرانی وام می‌دهیم

 

فرزین پرداخت تسهیلات به بخش انرژی از جمله نفت، نیروگاه ها و پالایشگاه ها را در اولویت دانست و گفت: بخش نفت کشورمان صادرات محوز است، بنابراین در سرمایه گذاری دچار مشکل منابع مالی نخواهند شد.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی صندوق از اختصاص وام به تمام خریداران کالاهای ایرانی در خارج از کشور و توسعه صادرات در سال ۹۱ خبرداد.

محمدرضا فرزین در گفتگو با مهر در مورد اولویت‌های تسهیلات‌دهی صندوق توسعه ملی در سال ۹۱ گفت: صندوق در سال جاری به کلیه خریداران کالاهای ایرانی در خارج از کشور تسهیلات پرداخت می کند، بری این منظور اعتباری به تمام خریداران کالاهای ایرانی اختصاص می یابد.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی میزان اعتبار در نظر گرفته شده را معادل ۱.۵ میلیارد دلار اعلام و تصریح کرد: خریداران کالاهای ایرانی که موب توسعه ظرفیت کالاهای صادراتی ایرانی می شوند از تسهیلات با نرخ مصوب استفاده خواهند کرد.

وی در عین حال یکی دیگر از اولویت‌های تسهیلات دهی را اختصاص منابع به طرح‌های صادراتی ذکر و بیان کرد: بر این اساس، ۲.۵ میلیارد دلار به بخش صادرات اختصاص خواهد یافت.

فرزین پرداخت تسهیلات به بخش انرژی از جمله نفت، نیروگاه ها و پالایشگاه ها را در اولویت دانست و گفت: بخش نفت کشورمان صادرات محوز است، بنابراین در سرمایه گذاری دچار مشکل منابع مالی نخواهند شد.

به گفته وی، در شرایط فعلی استفاده از منابع فاینانس به دلیل هزینه هایی که برای بخش انرژی ( نفت) دارد، به صرفه نیست و هزینه های این بخش را بالا می برد، اما استفاده از منابع صندوق توسعه ملی پائین تر است.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی با اشاره به اینکه محدودیت‌هایی که در حال حاضر در بخش فاینانس وجود دارد، ممکن است که باعث توقف اجرای پروژه ها شود، اظهارداشت: بنابراین صندوق اولویت تسهیلات دهی را برای این بخش ها قرار داده است. وی نرخ تسهیلات دهی به بخش صنعت و معدن را ۶ درصد، کشاورزی، نیرو و و اجرای پروژه ها در مناطق محروم را ۵ درصد اعلام کرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

7 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago