هواشناسان اقتصادی خبر از توفان دیگری در اقتصاد جهان میدهند.
اگرچه به نظر میرسد امروز بیش از هر زمان دیگری بحران منطقه یورو و بهخصوص سرنوشت یونان بر اقتصاد جهان تاثیرگذار خواهد بود، اما هستند عدهای که میگویند بحران محتمل دیگری، با نام رکود در کشورهای بریک (برزیل، روسیه، هند و چین) در درازمدت اثرات مخرب بیشتری خواهد گذاشت. با این حال، مشخص است که نمیتوان پیوندهای متقابل بین بحران منطقه یورو، روند ضعیف بهبود در آمریکا و کاستهشدن از قدرت خرید مصرفکننده آمریکایی و روند نزولی در کشورهای بریک را نادیده گرفت.
به عبارت دیگر، اگر کشورهای بریک نتوانند به رشد خود ادامه دهند، میزان صادرات آنها کاهش خواهد یافت و این باعث میشود کشوری مثل آمریکا که در صدر واردکنندگان جهانی است، دچار ضرر شود. از سوی دیگر، اگر مصرفکنندگان آمریکایی نتوانند خوب بخرند ــ اتفاقی که بابت بحران ۲۰۰۸ در آمریکا رخ داد و روند آهسته بهبود هنوز آن را رفع نکرده است ـ اقتصادهای نوظهور بریک توان تولیدی خود را به دلیل کاهش تقاضا از دست خواهند داد. از این شکل روابط بین اروپا و کشورهای بریک نیز وجود دارد. اما به واقع کدام بحران بیش از همیشه بر زندگی اقتصادی ما تاثیر خواهد گذاشت؟
بحران منطقه یورو که گریبان اقتصادهای پیشرفته آلمان و فرانسه و… را گرفته است یا بحرانی که چین، این تولیدکننده عظیم کالاهای صادراتی را دچار مشکل میکند؟ پرونده زیر که قسمت اعظم آن از نیویورک تایمز نقل شده است، به بررسی همین بحران محتمل پیش رو میپردازد؛ بحرانی که گریبانگیر اقتصادهای نوظهور و بهخصوص چین، دومین اقتصاد بزرگ دنیا، خواهد شد؛ مگر آنکه روند اتفاقات اقتصادی شکل دیگری به خود بگیرد.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…