هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا می گوید دولت این کشور با جدیت در پی اعمال تحریم های تازه علیه ایران است ولی در ‘شرایط خاص’ بعضی از متحدان ایالات متحده برای اجرای این تحریم ها تاکید کردند.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، سایت بی بی سی روز چهارشنبه (۲۹ فوریه/ ۱۰ اسفند) نوشت: «خانم کلینتون که برای پاسخ به سوال نمایندگان درباره لایحه بودجه به مجلس سنا رفته بود، درباره اقدام های صورت گرفته برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران توضیح داد.»
به نوشته این سایت، هیلاری کلینتون همچنین به ارزیابی سازمان های اطلاعاتی آمریکا اشاره کرد که نشان می دهد که ایران هنوز برای تولید سلاح اتمی تصمیم گیری نکرده است ولی بر افزایش فشار بر این کشور تاکید کرد.
بر پایه این گزارش، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در روز پایانی سال گذشته مصوبه کنگره را برای اعمال شدیدترین تحریم های مالی علیه ایران امضا کرد. این قانون با هدف قطع معاملات نفتی ایران از طریق تحریم بانک مرکزی این کشور به تصویب رسیده است تا به این وسیله ایران را به توقف غنی سازی اورانیوم وادار کند.
بی بی سی افزود: «خانم کلینتون گفت آمریکا متوجه است که بعضی از کشورها نمی توانند به طور ناگهانی خرید نفت خام را از ایران قطع کنند و برای تامین منابع جایگزین برای آنها در تلاش است.»
به گفته وزیر امور خارجه آمریکا، عدم از سرگیری کامل تولید نفت خام در لیبی و تحریم های سوریه از عوامل مشکل ساز در جایگزین کردن نفت صادراتی ایران است.
هیلاری کلینتون گفت: “تلاش کشورهای عضو اتحادیه اروپا که بعضی از آنها برای واردات ۳۰ تا ۳۵ درصد نفت مصرفی خود به ایران وابسته هستند و ژاپن برای پیوستن به تحریم ها از دیگر کشورها آشکارتر بوده است.”
خانم کلینتون ادامه داد: “ما (دربعضی از کشورها) شرایط خاصی داریم. به ژاپن نگاه کنید.”
هیلاری کلینتون به شرایط ژاپن پس از زلزله مهیب و سونامی مارس گذشته اشاره می کرد که منجر به توقف فعالیت نیروگاه های اتمی در این کشور و افزایش مصرف سوخت های فسیلی شده است.
به گفته خانم کلینتون، ژاپن که یکی از مشتریان عمده نفت ایران است در یک سال گذشته حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از واردات نفت خود را از این کشور کاهش داده است.
بی بی سی تأکید کرد: «ژاپن برای مستثنی شدن از مجازات های در نظر گرفته شده برای ناقضان تحریم های ایران، میزان خرید نفت خام از این کشور را کاهش داده است. ژاپن که سومین خریدار نفت خام در جهان است، ۹ درصد نیاز خود را از ایران تامین می کند. این رقم برابر با ۱۶ درصد صادرات نفت ایران است. تحریم های تازه آمریکا باعث شده تا خریداران عمده نفت خام ایران برای امان ماندن از مجازات های در نظر گرفته شده، واردات خود را از این کشور کاهش دهند. تحریم های جدید آمریکا برای معاملات غیرنفتی از چهارشنبه ۲۹ فوریه و برای معاملات نفتی از ۲۸ ژوئن به اجرا گذاشته می شود.»
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…