ایجاد تعرفه واردات و بالانس قیمت پنبه با نرخ جهانی از اختلاف فاحش قیمت جلوگیری میکند
علی ایرانپور عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص کاهش تولید پنبه نسبت به سال گذشته اظهارداشت: پنبه به عنوان محصول کشاورزی مهم و استراتژیک نقش مهمی در ایجاد اشتغال، به حرکت درآوردن صنایع نساجی و خروج ارز از کشور می تواند ایفا کند.
وی افزود: خشکسالی های اخیر و عدم حمایت مالی از پنبه کاران مسبب از بین رفتن رغبت و انگیزه آنها برای افزایش تولید پنبه و سطح زیر کشت شده به گونه ای که کاهش میزان کشت و واردات الیاف مصنوعی و پنبه تأثیر بسزایی در بازار داخلی پنبه گذاشته است.
ایرانپور در ادامه بیان کرد: کشورهای تولیدکننده پنبه برای حمایت از پنبه کاران با ایجاد تعرفه واردات و بالانس قیمت پنبه با نرخ جهانی از اختلاف فاحش قیمت جلوگیری می کنند زیرا افزایش تعرفه واردات یکی از راهکارهای خوب در جلوگیری از واردات بی رویه است.
عضو کمیسیون کشاورزی در پایان تصریح کرد: خرید تضمینی پنبه از سوی دولت وجود دارد اما از سویی پنبه کاران در طول سالها همواره طلب های زیادی از دولت دارند که پرداخت بدهی پنبه کاران در زمان مهلت قانونی و خرید تضمینی عادلانه و متناسب با هزینه پنبه کاران و نرخ جهانی می تواند تأثیر بسزایی در افزایش انگیزه پنبه کاران برای تولید سطح زیر کشت و صادرات داشته باشد.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…