تأمین مواد اولیه بزرگ ترین معضل نساجی اصفهان /توان رقابت با پارچه های خارجی را نداریم

رئیس اتحادیه بافندگان کارگاه های نساجی اصفهان با بیان اینکه بزرگ ترین معضل ما در تولید محصولات نساجی مواد اولیه است، گفت: بعد از تعطیلات نوروز بورس مواد اولیه گران شده و این موضوع، قیمت تمام شده محصولات را بالا برد.

مرتضی منصوری در اصفهان پیرامون وضعیت صنعت نساجی در این استان و شرایط راه اندازی کارخانه های نساجی در سال جاری اظهار داشت: سال گذشته با توجه به وجود رکود در بازار پیش بینی می کردیم که ۴۰ درصد از کارخانه هایی که قرار بود، راه اندازی شوند. با این متأسفانه با توجه به اینکه هنوز اقدامات عملی برای رفع رکود موجود در بازار انجام نشده، صاحبان کارخانه ها از راه اندازی کارخانه های خود صرفه نظر کردند.

وی با بیان اینکه کارخانه ریسباف خاتم بافت اصفهان به دلیل مقرر شدن ۳ میلیارد تومان مالیات ارزش بر افزوده ۲۰۰ کارگر خود را اخراج کرده است، افزود: هنوز وضعیت افزایش دستمزد کارگران و بیمه هنوز مشخص نشده و هنوز هیچ حمایتی از تولیدکنندگان پارچه صورت نگرفته است.

رئیس اتحادیه بافندگان کارگاه های نساجی اصفهان با بیان اینکه دولت با جدیت اقدام مبارزه با کالای قاچاق را از سر گرفته و این موضوع می تواند به مرورزمان بر افزایش توان تولید داخلی اثر مثبت بگذارد، تصریح کرد: در حال حاضر ما در تلاش هستیم که کیفیت پارچه تولید داخل را بالا ببریم تا بتوانیم با محصولات وارداتی رقابت کنیم.

وی بیا بیان اینکه با ورود ماشین آلات و مواد اولیه از سوی شرکت های خارجی به ایران قیمت محصولات نساجی پایین می آید و ما نگران این هستیم که جنس خارجی جایگزین جنس داخلی شود، گفت: خطر جدید که بازار داخل را تهدید می کند اجناس کشورهای ترکمنستان و روسیه به ایران است، البته از سویی دیگر می توان به آن به چشم فرصت نیز نگاه کرد و کیفیت تولید داخلی را ارتقا داد.

منصوری با بیان اینکه بزرگ ترین معضل ما در تولید محصولات نساجی مواد اولیه است، گفت: بعد از تعطیلات نوروز بورس مواد اولیه گران شد و سبب شد که قیمت تمام شده محصولات بالا برود و دولت نیز تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نداده است.

وی با بیان اینکه پارچه های وارداتی توان رقابت را از تولیدکنندگان داخلی گرفته است، ادامه داد: متأسفانه به دلیل قیمت های تمام شده تولید داخلی نمی توانیم با محصولات وارداتی رقابت کنیم.

رئیس اتحادیه بافندگان کارگاه های نساجی اصفهان گفت: همچنین متأسفانه دولت تسهیلاتی برای رونق تولید در صنعت نساجی پرداخت نکرده و از طرفی سودهای بالای بانکی فشار بالایی بر تولیدکنندگان وارد کرده است. متأسفانه امروز مردم هرچه کار می کنند برای بانک ها است و کارخانه های ورشکسته زیادی روی دست بانک ها مانده است

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

17 ساعت ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

2 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

3 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

4 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

5 روز ago