آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای هیئت مدیره تعاونی و سندیکای صنایع کنسروسازی کشور، صنایع غذایی را از حساس ترین بخش های اقتصادی کشور که تولیدات آن به طور مستقیم در زندگی روزمره مردم تأثیرگذار است، دانست و تأکید کرد: تأمین مواد غذایی در اولویت قرار داشته و هرگونه آسیبی در بخش کشاورزی مشکل آفرین خواهد بود.
به گزارش زلال نیوز ، آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای هیئت مدیره تعاونی و سندیکای صنایع کنسروسازی کشور، صنایع غذایی را از حساس ترین بخش های اقتصادی کشور که تولیدات آن به طور مستقیم در زندگی روزمره مردم تأثیرگذار است، دانست و تأکید کرد: تأمین مواد غذایی در اولویت قرار داشته و هرگونه آسیبی در بخش کشاورزی مشکل آفرین خواهد بود.
هاشمی رفسنجانی افزود: اخلاق به عنوان محور زندگی انسان ها بر سه پایه عقاید، احکام و مسائل اخلاقی استوار است و مسئولان باید با ایجاد همدلی و وحدت، با اعلام واقعیت های موجود و به دور از آمار و ارقام شعاری، اعتماد مردم به نظام را تقویت کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ثبات اقتصادی پایدار را ر رکن اساسی هرگونه سرمایه گذاری و کارآفرینی خواند و تصریح کرد: آنچه در بازار ارز کشور اتفاق افتاد، آثار منفی در بخش های مختلف اقتصادی و تولیدی از جمله واردات و صادرات و سرمایه گذاری گذاشته است و این تجربه به ما نشان داد که باید از تصمیمات شتاب زده پرهیز کنیم.
هاشمی رفسنجانی افزود: حمایت صحیح از تولیدکنندگان منجر به افزایش کمّی و کیفی محصولات و در واقع جلب رضایت مصرف کنندگان خواهد شد و شرایط فعلی کشور نیازمند توجه ویژه به تولید و تولیدگران است.
در ابتدای این دیدار آقای احمد آزادمرد، رئیس هیئت مدیره تعاونی و سندیکای صنایع کنسروسازی کشور به تشریح مشکلات این صنعت و تأثیر هدفمندی یارانه ها در افزایش قیمت ناشی از نوسانات ارزی اشاره کرد و گفت: صنایع غذایی کشور همگام با سایر صنایع از آنچه که در بازار ارز اتفاق افتـاده است، رنج بسیار مـی برند به طوری که بسیاری از کارخانـه ها و خطـوط تولید از حالت نیمه تعطیل به حالت تعطیل درآمده اند.
آقای قدس طینت یکی دیگر از تولیدکنندگان مواد غذایی نیز با اشاره به عبور افتخارآمیز از نابسامانی های به وجود آمده در بخش اقتصاد در طول هشت سال دفاع مقدس، عدم وجود وحدت مدیریتی و فرماندهی در بخش تولیدی کشور را در به وجود آمدن این نابسامانی ها مؤثر دانست و گفت: هزینه های واحدهای بسته بندی بیش از تولید مواد غذایی بوده و امروزه با مشکل نوسانات قیمت تولیدات بسته بندی مواجه هستیم.
آقای مرتضوی عضو خانه صنعت و معدن و رئیس هیأت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران نیز با اشاره ای کوتاه به معضلات و مشکلات تولیدکنندگان خطاب به آیت الله هاشمی گفت: صبر و استقامت جناب عالی در کنار افتخارات گذشته مدیریتی و مبارزاتی بر ما ثابت شده است، چون همواره سنگ صبور تولیدکنندگان، صنعتگران و به تبع آن مصرف کنندگان که غالباً اقشار آسیب پذیر جامعه هستند، محسوب می شوید.
همچنین آقای فروتن یکی از صنعتگران و تولیدکنندگان باسابقه کشور، با ارائه آماری از وضعیت تولید در کشور گفت: واحدهای تولیدی در سال های اخیر به طور جدّی آسیب دیده است.
آقای فتح اللهی نائب رئیس هیئت مدیره تعاونی و سندیکای صنایع کنسروسازی کشور نیز با ارائه آمار و ارقامی از میزان درآمد نفتی در دوره های مختلف که در دهه اخیر به بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار رسیده است، از اینکه حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران کشور تنها در حد شعار باقی مانده است، انتقاد کرد و گفت: بازگشت اعتماد بین تولیدکننده و مصرف کننده منجر به کسب اعتبار می گردد و این امری است که کسب مجدد آن نیازمند گذشت زمانی طولانی است.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…