اخبار فرش ماشینی

تاثیر تبلیغات بر بازار فرش ماشینی

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت گفت: فروش واحدهای این صنف در ایام عید امسال حداقل حدود ۳۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
محمدهادی کمالیان  اظهار کرد: امسال بازار شب عید فرش ماشینی بازار خوبی نبود و می‌توان گفت با بازاری متوسط و حتی رو به پایین مواجه بودیم.

وی در ریشه‌یابی این مسئله عنوان کرد: شاید یکی از عمده دلایل این موضوع فعالیت مجموعه‌هایی باشد که به طور دائم اقدام به تبلیغات آنچنانی کرده و مشوق‌های خوبی برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند. البته کار این واحدها قانونی است اما به هر حال اعضای صنف نیز از اتحادیه توقعاتی دارند و ما ملزم به پیگیری توقعات و خواسته‌های آنها هستیم، چراکه گاه برخی تبلیغ‌ها می‌تواند به دیگران ضربه وارد کند.

کمالیان ادامه داد: اگر در وام‌هایی که برای خرید کالا در نظر گرفته می‌شود شرایطی فراهم شود که سود چندانی از افراد گرفته نشود، شاید ما نیز بتوانیم رقابت بیشتری داشته باشیم اما اکنون شرایطی که برخی مجموعه‌ها برای فروش فرش خود در نظر گرفته‌اند؛ به گونه‌ای است که رقابت را دشوار می‌کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت در عین حال گفت: اتحادیه ما ۸۰۰ عضو دارد و منطقی است که فروشی که مربوط به این صنف می‌شود بین اعضا تقسیم شود اما زمانی که ۵۰ تا ۶۰ درصد فروش به یک سمت مایل می‌شود، طبیعی است که برای سایر اعضا مشکلاتی ایجاد شود. حال در نظر بگیرید که به غیر از این موضوع مواردی مانند مالیات و … نیز وجود دارد و در نهایت مجموع این مسائل شرایط را به گونه‌ای رقم زده که برخی اعضای صنف نسبت به باطل کردن جواز خود اقدام کرده و از این حرفه رفته‌اند.

کمالیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص قیمت‌هایی که اکنون در بازار فرش ماشینی رایج است، توضیح داد: بر اساس کیفیت و نوع بافت اکنون برای یک فرش ماشینی ۱۲ متری قیمتی بین یک میلیون و ۲۰۰ تا دو میلیون و ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شود که البته ممکن است واحدها بر اساس شرایطی که دارند در فروش خود ویژگی‌های خاصی را در نظر بگیرند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که در سال جاری با حمایت‌های دولت و مشوق‌هایی که در نظر گرفته می‌شود صنف فرش فروشان شرایط بهتری را تجربه کنند، چراکه این صنف پتانسیل ایجاد اشتغال و ارزآوری دارد و اگر مدیریت خوبی در این بخش وجود داشته باشد، حتی امکان صادرات نیز وجود خواهد داشت.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت در پایان یادآور شد: تولید فرش دستباف قطعا نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای مردم باشد اما با این وجود اکنون شرایط به گونه‌ای است که برخی کارخانه‌های تولید فرش ماشینی کار خود را تعطیل کرده‌اند و سایر کارخانه‌ها نیز با تمام ظرفیت خود کار نمی‌کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

3 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

6 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

7 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

7 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

1 هفته ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

1 هفته ago