اخبار فرش ماشینی

تاثیر رکود بازار مسکن بر فروش فرش ماشینی و سفارشات دکوراسیون داخلی

رییس اتحادیه فرش ماشینی، موکت و دکوراسیون داخلی اصفهان گفت: در صورتیکه خرید و فروش مسکن رونق گیرد مردم برای دکوراسیون داخلی خود نیاز به خرید پرده، فرش، موکت و … خواهند داشت و این سبب رونق اهالی این صنف می شود.

جواد قوه عود با اشاره به رسته های زیر نظر این اتحادیه، اظهار داشت: اشتغال ما بیشتر در بخش فرش ماشینی و  مرتبط با کارگاه ها و کارخانه های تولیدی آنهاست.

وی با تاکید بر اینکه به دلیل رکود بازار میزان کار و اشتغال در رسته فروش فرش ماشینی و موکت کاهش یافته است، تصریح کرد: کارخانه های تولیدی در این شرایط شیفت های کاری خود را از سه شیفت به دو شیفت کاهش داده اند که منجر به تعدیل نیرو در این واحدها شده است.

به گفته رئیس اتحادیه فرش ماشینی، موکت و دکوراسیون داخلی اصفهان، به دلیل این شرایط ۶۰ درصد نیروی کار در بخش فرش ماشینی و موکت تعدیل نیرو و ۴۰ درصد بازار آن دچار رکود شده است.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۰۰ واحد صنفی فروش فرش ماشینی و موکت در شهر اصفهان فعالیت دارند.

قوه عود همچنین با اشاره به اینکه رسته پرده های پارچه ای زیر نظر این اتحادیه قرار دارند، بیان داشت: حدود ۷۰۰ واحد صنفی دوخت و فروش پرده در شهر اصفهان فعال هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل رکود، بازار سفارش و فروش پرده دچار ریزش کار و نیرو شده اند، افزود: به دلیل کمبود سفارش خرید مردم در این بخش، ۷۰ درصد بازار پرده فروشان در رکود به سر می برند و بسیاری از مغازه ها به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه اجازه خود مجبور به تعطیلی و یا جابجایی و در نهایت تعدیل نیرو شده اند.

رئیس اتحادیه فرش ماشینی، موکت و دکوراسیون داخلی اصفهان در ادامه با اشاره به فعالیت رسته کاغذ دیواری، کف پوش و دیوارکوب زیر نظر این اتحادیه، گفت: در حال حاضر ۴۰۰ واحد صنفی در شهر اصفهان در این رسته مشغول به فعالیت هستند اما امروز با رکود ۵۰ درصدی دست و پنجه نرم می کنند.

به گفته وی، در مجموع ۱۶۰۰ نفر عضو اتحادیه فرش ماشینی، موکت و دکوراسیون داخلی اصفهان هستند و تاکنون حدود ۶۰۰ پروانه کسب صادر شده و تا چند روز آینده آمار آن به ۷۰۰ پروانه خواهد رسید و حدود ۶۰۰ پروانه کسب نیز در دست اقدام است.

قوه عود با بیان اینکه فعالیت و رونق کسب و کار در این اتحادیه به رونق صنعت ساخت و ساز و فروش مسکن به مردم برمی گردد، تاکید کرد: در صورتیکه خرید و فروش مسکن رونق گیرد مردم برای دکوراسیون داخلی خود نیاز به خرید پرده، فرش، موکت و … خواهند داشت و این سبب رونق اهالی این صنف می شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه رکود بازار و تاثیر آن بر درآمد فعالان این صنف، افزود: متاسفانه اعضای این اتحادیه با مسائل و مشکلات دارایی و مالیات مواجه هستند و درآمد آنها با مالیات های تعیین شده همخوانی ندارد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

فرش عظیم زاده: جلوه ای از هنر و خلاقیت در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

فرش عظیم زاده یکی از معروفترین و بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه فرش دستبافت است. این…

9 ساعت ago

فرش ایرانی؛ قدرتمند اما نیازمند بازاریابی هدفمند (ویدیو)

معرفی کوتاه از شرکت بزرگ فرش قنبری نیا من امیر قنبری نیا پسر حاج محمود…

11 ساعت ago

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی (ویدیو)

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک وقفه 14 ساله دوباره برگزار شد و براساس در خواست…

2 روز ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم (ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی بعد از تقریبا دوازده سیزده سال دوباره برگزار شد و یک وقفه…

3 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی (ویدیو)

شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه هدف گذاری خود را در چند سال اخیر…

3 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم (ویدیو)

قالی زرتشت از سال 2014 حضور مستمر در نمایشگاه ها داشته است.محصولات قالی زرتشت شامل…

4 روز ago