رئیسکل گمرک ایران از انجام اقدامات تازه برای روانسازی امور گمرکی خبر داد و گفت: تلاش مدیریت گمرک در دوره جدید آن است که با ایجاد تسهیلات و امکانات مناسب، از انباشت کالا در گمرک جلوگیری شود و ترخیص محمولههای تجاری با سرعت و سهولت انجام شود.
به گزارش ایسنا، مسعود کرباسیان افزود: هدف اصلی گمرک ارائه خدمات و تسهیلات مطلوب به فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان برای ترخیص به موقع کالا به خصوص مواد اولیه و قطعات وارداتی موردنیاز واحدهای تولیدی و تأمین نیازهای ضروری مردم است.
او با اشاره به اهمیت بهروزرسانی فعالیتهای گمرکی گفت: اگر خواهان گمرکی چابک، کارآمد و هوشمند هستیم، هیچ چارهای نداریم جز آنکه با استفاده از نیروهای متخصص داخلی، تجارت گمرکی کشورهای موفق و توسعه و ترویج آموزش، در مسیر گمرک الکترونیکی حرکت کنیم و طبیعی است که تحقق این امر نیازمند تخصیص بودجه و اعتبارات موردنیاز است.
کرباسیان نقش و اهمیت گمرک در کمک به رشد اقتصادی ملی و توسعه مناسبات تجاری با کشورهای خارجی را مهم توصیف کرد و گفت: در دنیای امروز بدون همکاریهای منطقهای و بینالمللی و افزایش تعامل با دیگران، نمیتوان به اهداف و برنامههای تعیین شده به خصوص اهداف اقتصادی دست یافت و به همین دلیل یکی از برنامههای اصلی ما توسعه همکاری با گمرکهای کشورهای دیگر و همچنین افزایش تعامل با سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان جهانی گمرک است.
او با اشاره به اهمیت گمرکهای مرزی گفت: کارکنان مستقر در گمرکهای دورافتاده و مرزی در خط اول عملیات گمرکی قرار دارند و من احترام زیادی برای آنان قائلم و تلاش خواهیم کرد تا حتیالمقدور نیازها و خواستههای آنان را برآورده کنیم.
رئیس کل گمرک تفویض اختیار به مدیران در چارچوب مقررات و افزایش حیطه عمل آنان را ضروری خواند و افزود: مدیران گمرک باید شجاع، مقتدر و تصمیمگیر بوده و در جهت حل مشکلات مردم تلاش کنند و در عین حال پاسخگو باشند.
معاون وزیر اقتصاد تلاش برای ارتقای جایگاه گمرک را از وظایف همه مدیران و کارکنان دانست و گفت: بهبود وضعیت گمرک در گرو ارائه تسهیلات بیشتر و بهتر به ارباب رجوع است و یکی از این تسهیلات آن است که سیستمهای مکانیزه را طوری طراحی کنیم که مردم هم از آن بهرهمند شوند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…