یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان این که باید به جای ورود دولت در صنایعی مانند پتروشیمی از سرمایهگذاران خصوصی استفاده کرد گفت: وزارت نفت باید برنامههایی برای اعتماد سازی داشته باشد تا سرمایه گذاران خصوصی وارد کار شوند.
موسی احمدی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ایسنا، با بیان اینکه صنعت پتروشیمی یکی از صنایع مهم و اثرگذار است تاکید کرد: میتوانیم از فرآوردهها ، میعانات نفتی و خام فروشی نفتی برای این که صنعت توسعه پیدا کند جلوگیری کنیم، اقدامی که طی چند سال گذشته در کشور صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه اخیرا در پارس جنوبی پالایشگاهها و پتروشیمیهایی در دستور کار راه اندازی قرار دارد اظهار کرد: مهمترین مشکلی که در کشور وجود دارد این است که به سمت خصوصی سازی حرکت نکردیم در حالی که ما باید به سمت و سوی
خصوصی سازی و دعوت از سرمایهگذاران حقیقی حرکت کنیم تا با سرمایه گذاری در مقولهی پتروشیمیها بتوانیم موانع موجود را برطرف کنیم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در حال حاضر در پارس جنوبی فضای خوبی برای توسعه این صنعت فراهم شده است ابراز عقیده کرد: ورود دولت در این گونه موضوعات بسیار مضر است در حالی که بسیاری از صنایع کشور خصوصی – دولتی بوده و سازمانهایی که زیر مجموعه دستگاههای مختلف هستند در این عرصهها ورود پیدا میکنند و همین مساله موجب میشود که سرمایهگذاران خصوصی تمایلی برای سرمایهگذاری در این بخش نداشته باشند.
نماینده مردم دیر و کنگان در مجلس با تاکید بر این که خوشبختانه موانع زیادی در پتروشیمیها مشاهده نمیشود گفت: با توجه به فضای بسیار خوبی که وجود دارد خوراک پتروشیمیها در کشور تامین و آماده میشود اما نقطه ضعف عدم جذب سرمایه گذاران برای توسعه این گونه سرمایه است.
وی تصریح کرد:خوشبختانه در کشور هم سرمایه گذار وجود دارد و هم زمینه برای فعالیت که در پارس جنوبی و یا حتی درماهشهر پتروشیمیهای مهمی وجود دارد.
احمدی درباره این که طی ۱۰ سال گذشته صنعت پتروشیمی چند درصد پیشرفت داشته است گفت: پیشرفتهایی بوده اما باتوجه به ظرفیتهایی که در کشور و مناطق وجود دارد، از نظر بنده پیشرفت مطلوب نبوده است، لذا انتظار میرود وزارت نفت برنامههایی را برای اعتماد سازی داشته باشد تا سرمایه گذارهای خصوصی وارد عمل شوند، گرچه سهام پتروشیمیها در بورس هم مورد معامله قرار میگیرد اما باید تلاش کنیم تا آنجایی که میتوانیم از سرمایه گذاران خصوصی در صنایع این چنینی بهره ببریم.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…