رییس اتاق بازرگانی ایران و چین در خصوص قرارداد ترجیحی ایران با ترکیه گفت: تعرفه ترجیحی با ترکیه به نفع هر دو کشور است اما بخش نساجی کشوررا باید با جذب مدیریت توانمند به گونه ای تقویت کرد تا رقابت سالم برقرار شود و تولید رونق یابد.
به گزارش اسدالله عسگر اولادی با بیان اینکه در مواجه با ترکیه کارخانه های نساجی هستند که صدمه خواهند دید، افزود: تعرفه ترجیحی با ترکیه برای تمام حوزه ها بسیار مطلوب و باعث رونق تولید است اما تنها صنفی که از این اتفاق اسیب خواهند دید، صنف پوشاک و نساجی است که باید برای آن فکری کرد.
وی بیان کرد: اصل تعرفه ترجیحی ایران با ترکیه خوب و به نفع هر دو کشوراست اما در این میان کارخانه های نساجی آسیب جدی خواهند دید و باید برای حفظ کارخانه های صنایع کوچک و متوسط فکر اساسی شود.
عضو اتاق بازرگانی با اشاره به سیاست اقتصاد مقاومتی بیان کرد: دولت بر پایه اقتصاد مقاومتی باید از کارخانه های نساجی حمایت کرده و این حوزه را تقویت کند.
عسگراولادی ادامه داد: حمایت و تقویت از کارخانه های نساجی با دیوارتعرفه امکانپذیر نیست و باید دولت فکر اساسی برای این واحد داشته باشد.
وی ادامه داد: باید با جذب مدیریت کارامد و مناسب به واحدهای نساجی کمک شود تا در مقابل ورود اجناس ترک بتوانند رقابت سالمی داشته باشند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…