Categories: اخبار نساجی

تحریم های داخلی در راستای حمایت از تولید باید حذف شود

 

رییس خانه صنعتگران ایران گفت: برای رونق تولید و شکست رکود علاوه بر کاهش تحریم های بین المللی باید تحریم های نابخردانه داخلی که در دولت های نهم و دهم برقرار شده نیز برداشته شود.

سیدمحمد موسوی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا با بیان اینکه طی سال های گذشته با اهل تولید، صنعت و سرمایه گذاران بنای ناسازگاری گذاشته شد، افزود: برای جذب سرمایه گذاران هیچ گونه لبخندی به او نمی زنیم بلکه او را می ترسانیم و با برقراری قوانین دست پاگیر اداری پیچیده مانع فعالیتش می شویم.

وی کاهش قوانین دست و پاگیر اداری را شرط اصلی رونق تولید و تحول اقتصادی در کشور دانست و گفت: دولت یازدهم خوشبختانه عزم جدی برای این کار دارد و آغاز خوبی داشته اما کافی نیست چرا که مهمتر از آن، به نتیجه رساندن این فعالیت ها است.

رییس خانه صنعتگران ایران در خصوص بسته های حمایتی دولت از بخش تولید نیز گفت: این موضوع آرامشی را در حوزه صنعت و تولید ایجاد کرده هرچند معجزه ای تاکنون مشاهده نشده اما اگر هرچه سریعتر این بسته های حمایتی اجرایی نشود، بنظر می رسد بازخوردهای بدتری خواهد داشت.

موسوی افزود: چنانچه بخواهیم تحول اقتصادی ایجاد کنیم، مردم با بغض به یکدیگر نگاه نکنند، جامعه را یک جامعه با نشاط و جوانان را محور آن قرار دهیم ابتدا باید قوانین دست پاگیر اداری را برطرف کنیم.

وی سپس درباره حمایت از صنایع کوچک پس از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها، گفت: ورود کشور به موضوع صنایع کوچک اشتباه بود چرا که در ابتدا صنایع مادر را ایجاد نکردیم و به جای آن به ایجاد صنایع کوچک پرداختیم و سپس برای مصرف این صنایع، واحدهای بزرگ را ایجاد کردیم.

موسوی افزود: اگرچه صنایع کوچک در کشورهای اروپایی از جمله آلمان جواب داد اما ایران زمانی به موضوع صنایع کوچک پرداخت که دنیا به اینگونه صنایع نیاز نداشت و کالاهایی را تولید کردیم که دنیا از آن اشباع شده است.

وی در عین حال تصریح کرد: به هر جهت اکنون صنایع کوچک در کشور ایجاد شده و برای تحول آن باید برنامه ریزی کرد.

رییس خانه صنعتگران ایران اضافه کرد: هم اکنون کشورهایی چون افغانستان، عراق و سوریه تشنه تولیدات ایرانی هستند اما با کیفیت بالا، بنابراین برای تولید با کیفیت ابتدا باید مدیریت و برنامه ریزی صحیح صورت گیرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

8 ساعت ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

3 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago