تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی به فرش دستباف

رئیس مرکز ملی فرش دستباف گفت: در تفاهم‌نامه منعقده بین مرکز فرش و صندوق کارآفرینی ۵۰ میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات به خریداران لحاظ شده که این اعتبار به زودی به ۵۵۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

حمید کارگر در مورد جزئیات پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی تسهیلات خرید فرش دستباف گفت: تفاهمنامه‌ای بین مرکز ملی فرش ایران و صندوق کارآفرینی امید برای ارائه تسهیلات ارزان قیمت و خرید فرش دستباف منعقد شده است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود: طی این تفاهم‌نامه فروشندگان فرش که به سیستم صندوق کارآفرینی امید متصل و عضو شبکه هستند، می‌توانند فرش‌های خود را با این تسهیلات به فروش برسانند.

کارگر بیان داشت: این تسهیلات اعتباری تا سقف ۱۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد و مدت زمان پرداخت ۳۶ ماهه است.

وی گفت: در فاز اول کارکنان دولت با معرفی نامه از طرف سازمان یا نهادهای خودشان به صندوق کارآفرینی امید می‌توانند کارت اعتباری این صندوق را دریافت کنند و با آن کارت از فروشگاه عضو شبکه تا سقف ۱۰ میلیون تومان خرید کنند.

کارگر تصریح کرد: این اتفاق نیازمند یک معرفی نامه از سوی بخش اداری سازمان‌های دولتی به صندوق کارآفرینی امید است و بازکردن حساب از طرف فروشندگان فرش در آن صندوق و نصب پایانه فروش (پوز) بانکی در غرفه یا فروشگاه است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران بیان داشت: این اتفاق امروز از نمایشگاه بیست و پنجم فرش دستباف اعلام و آغاز شده و تا پایان سال هم ادامه دارد.

وی تصریح کرد: به تدریج فروشگاه‌های بیشتری عضو این شبکه می‌شوند، اما فعلا به بهانه نمایشگاه در تهران و در برخی از غرفه‌های نمایشگاه آغاز شده است و در آینده‌ای نزدیک به همه‌ استان‌ها و فروشگاه‌های فرش در سطح کشور گسترش می‌یابد.

کارگر بیان داشت: این تسهیلات در قدم اول با توجه به اینکه یکی از الزامات پرداخت تسهیلات ارائه گواهی کسر حقوق است،‌به کارکنان و بازنشستگان دولت ارائه می‌شود.

وی افزود: در تفاهم‌نامه منعقده بین مرکز فرش و صندوق کارآفرینی ۵۰ میلیارد تومان اعتبار لحاظ شده است، اما با رایزنی‌های انجام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و با موافقت بانک مرکزی این اعتبار قرار است، تا چند ماه آینده قرار است به ۵۵۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: سالانه حدود ۳ میلیون مترمربع فرش دستباف در کشور تولید می‌شود و به طور معمول حدود دو سوم از آن به خارج از کشور صادر می‌شود و نزدیک یک سوم هم به مصرف داخلی می‌رسد.

وی افزود: قطعا با از سرگیری صادرات فرش دستباف به بازار آمریکا امیدواریم تا رونق صادرات و پیامد آن یعنی رونق تولید را در کشور داشته باشیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

جامعه پژوهشی و رشته فرش: بررسی کیفیت و راهکارهای بهبود

وضعیت کنونی و چشم‌انداز فارغ‌التحصیلان رشته‌های صنایع دستی و فرش در ایران جامعه کنونی شاهد…

51 دقیقه ago

نمایشگاه نساجی: فرصتی برای بهبود فروش و چالـش‌های واردات بی‌رویه (ویدیو)

نمایشگاه‌ نساجی همواره فرصتی بی‌نظیر برای ارائه محصولات جدید و ایجاد تعاملات سازنده میان تولیدکنندگان…

20 ساعت ago

حوله‌های مسافرتی: سبکی و کارایی در سفرهای شما

حوله‌های مسافرتی به عنوان یکی از لوازم ضروری سفر، نقش مهمی در افزایش راحتی و…

23 ساعت ago

درخواست دقت و ریزبینی در انتخاب مسئول حوزه صنایع دستی و فرش

سخنی کوتاه با رئیس جمهور؛ ضمن تبریک به رئیس جمهور جدید جناب آقای دکتر پزشکیان،…

1 روز ago

مزایای استفاده از حوله‌های ارگانیک و بامبو: حفظ سلامتی و محیط زیست

چرا باید از حوله‌های ارگانیک و بامبو استفاده کنیم؟ استفاده از حوله‌های ارگانیک و بامبو…

2 روز ago

صنعت نساجی و برگزاری نمایشگاه های نامناسب با هزینه های بالا (ویدیو)

صنعت نساجی با افزایش تعداد نمایشگاه‌های تخصصی مواجه شده که بدون برنامه‌ریزی و هماهنگی مناسب،…

3 روز ago