معاون امور بینالملل و مشاور امور سرمایهگذاریهای نفت و گاز صندوق توسعه ملی گفت: در صورتی که سرمایهگذاران و شرکتهای خارجی علاقهمند به سرمایهگذاری در ایران، ۳۰ درصد سرمایه طرح مورد نظر خود در کشور را فراهم کنند، صندوق توسعه ملی ۷۰ درصد باقیمانده را تامین خواهد کرد.
محمد مزرعتی با بیان اینکه منابع این صندوق به تمام بخشهای اقتصادی کشور از جمله نفت، گاز، کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات اختصاص دارد، گفت: فعالیت صندوق، به حوزهای خاص محدود نیست و تلاش داریم با سرمایهگذاری بلندمدت در تمام بخشهای اقتصادی کشور، شرایط توسعه پایدار در کشور را فراهم کنیم.
به گفته وی، با توجه به گستردگی اقتصاد کشور، صندوق اجازه دارد بخشی از منابع خود را در بازارهای بینالمللی نیز سرمایهگذاری کند، اما تا زمانی که ظرفیتهای داخلی وجود داشته باشد، منابع صندوق توسعه ملی تنها به بخشهای داخلی کشور اختصاص خواهد یافت. وی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی برای اختصاص منابع خود، مطالعات و بررسیهای زیادی را به ویژه از طریق بانکهای عامل انجام میدهد، افزود: مواردی چون صرفه اقتصادی، ایجاد ارزش افزوده، کسب دانش فنی و انتقال فناوری، از جمله موارد مورد توجه برای سرمایهگذاری در پروژهها است.
مزرعتی در ادامه با تاکید بر اهمیت پروژههای صنعت نفت، به ویژه در میدانهای مشترک، از اتمام ارزیابی چند پروژه نفتی در بخش پالایشگاهی و میدانهای مشترک نفت و گاز خبر داد و گفت: اکنون این پروژهها برای دریافت تسهیلات، به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
وی گفت: صندوق توسعه ملی میتواند از منابع خود در بازارهای خارج از کشور و بازارهای بورس خارجی نیز سرمایهگذاری کند که در این راه تاکنون اقدام های مختلفی را انجام داده اما با توجه به اینکه هم اکنون بازارهای جهانی در تلاطم هستند و سرمایهگذاری در بورس ریسک بالایی دارد، فعالیت صندوق توسعه ملی در بخش بینالملل، بیشتر به مطالعات و شناسایی بازارهای مستعد اختصاص یافته و در این راه برای شروع، بیشتر بازارهای جنوب شرق آسیا (هند و چین) را مورد مطالعه قرار داده است.
به گفته معاون امور بینالملل صندوق توسعه ملی، برای شناسایی و انتخاب این بازارها، معیارهایی چون سابقه طولانی در مدیریت دارایی، بالا بودن درجه اعتبار و انجام فعالیتهای زیرساختی، مورد نظر صندوق است.معاون بینالملل صندوق توسعه ملی اظهار کرد: جذب سرمایهگذاران خارجی برای توسعه صنایع کشور، به ویژه در صنعت نفت، از دیگر برنامههای صندوق است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…