Categories: اخبار نساجی

تخفیف ۵ درصدی عوارض واردات دارو / پهلودهی بدون نوبت کشتی‌های حامل دارو

 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از تخفیف پنج درصدی عوارض واردات دارو و پهلودهی بدون نوبت به کشتی‌های حامل دارو خبر داد و گفت: با توجه به لغو تحریم‌های یک طرفه شرکت‌های کشتیرانی ایرانی از سوی اتحادیه اروپا، در نیمه دوم سال سرعت ترخیص کالاهای اساسی افزایش و سودجویی‌ها در بازارهای داخلی کاهش می‌یابد.

سید عطاءالله صدر – معاون وزیر راه و شهرسازی – در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار کرد: در بخشنامه‌ای به انجمن کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کمیسیون حمل و نقل و ارتباطات اتاق بازرگانی تهران، انجمن سراسری شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی و انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته اعلام کرده‌ایم که به منظور حل مشکلات کمبود دارو کلیه خطوط کشتیرانی حمل دارو، مواد اولیه دارویی، فرآورده‌های جانبی و مواد بسته‌بندی دارو را در اولویت قرار دهند.

وی تاکید کرد: به منظور تسریع در کار، سازمان بنادر و دریانوردی تا اطلاع ثانوی ضمن ارائه تخفیف پنج درصدی برای عوارض کشتی‌های ایرانی و خارجی حامل دارو و مواد جانبی، نسبت به پهلودهی بدون نوبت این کشتی ها نیز اقدام خواهد کرد.

صدر همچنین بر سرعت‌دهی ترخیص کالاهای اساسی و کاهش تهدیدات و سودجویی‌ها در بازارهای داخلی طی شش ماهه دوم سال جاری به ویژه با لغو تحریم‌های یک طرفه شرکت‌های کشتیرانی ایرانی از سوی اتحادیه اروپا خبر داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خواستار تغییر رویکرد شبکه بانکی در ارائه تسهیلات به بخش دریایی شد و گفت: شبکه بانکی باید با درک عمیق از صنعت حمل و نقل دریایی با این بخش تعامل داشته باشد و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار این بخش قرار دهد چون بسیاری از کارخانه‌های کشتی‌سازی به دلیل نبود امکان استفاده از تسهیلات بانکی متوقف شده است.

وی افزود: این در حالی است که توسعه صنعت حمل و نقل دریایی در مناطق ساحلی به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در مناطق ساحلی کمک خواهد کرد و با آن که نوار ساحلی کشور می‌تواند مبنای تولید ثروت و تولید اقتصادی قرار گیرد اما هنوز از ظرفیت‌های این مناطق استفاده نمی‌شود.

صدر اظهار کرد: به جز چند شهر ساحلی کشور که توانستند جمعیت مناسبی را جذب کنند در دیگر نقاط ساحلی شاهد مهاجرت جمعیت این مناطق به مناطق داخلی بوده‌ایم؛ به طوری که برخی از این مناطق متروکه و خالی از سکنه شده‌اند که می‌توانیم با توسعه مناطق ساحلی و ایجاد مزیت از طریق سرمایه‌گذاری‌های خصوصی و دولتی این مناطق را توسعه داد و روند مهاجرت‌ها را معکوس کرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

1 روز ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

4 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago