دارو ۴۸ ساعته به داروخانهها میرسد
ترخیص داروهای انباشته شده در گمرک از امروز آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طی چند ماه گذشته حجم وسیعی از داروهای وارداتی در گمرک انباشت شده بود و به دلیل مشکلات ارزی به آنها اجازه ترخیص داده نمیشد. با این حال براساس تازهترین توافق انجام شده قرار است از امروز کار ترخیص داروهای وارداتی از گمرک آغاز شود. داروهای وارداتی تماما در فرودگاه امام خمینی (ره) انباشت شدهاند.
در همین زمینه معاون فنی گمرک ایران گفت: از امروز نمایندگان وزارت بهداشت و بانک مرکزی در گمرک فرودگاه امام مستقر میشوند تا ترخیص داروهای وارداتی با سرعت بیشتری انجام شود.
محمدرضا نادری با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۳۰ تن دارو در گمرک فرودگاه امام انباشت شده است، گفت: از واردکنندگان این داروها میخواهیم هرچه سریعتر به گمرک فرودگاه امام مراجعه و نسبت به ترخیص داروی وارداتی خود اقدام کنند.
پیشتر نیز مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از آغاز عملیات مربوط به ترخیص ۱۶۵ میلیون یورو دارو از گمرک خبر داده بود.
از سوی دیگر رییس اتحادیه واردکنندگان دارو هم در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه طبق توافق سه جانبه بین بانک مرکزی، گمرک و وزارت بهداشت قرار است داروهای انباشت شده در گمرک امام از امروز ترخیص شوند، افزود: طبق توافق انجام شده قرار است واردکنندگان ظرف مدت سه ماه مابهالتفاوت ارز واردات دارو را تسویه حساب کنند.
ناصر ریاحی با بیان اینکه از روز چهارشنبه هفته قبل واردکنندگان به گمرک مراجعه کرده و نامههای مربوط به انجام امور ترخیص خود را دریافت کردند، در پاسخ به این سوال که از زمان آغاز ترخیص داروهای وارداتی از گمرک چه مدت طول میکشد تا این داروها در دسترس مردم قرار بگیرند؟ گفت: به محض ترخیص، داروها روانه شرکتهای پخش می شوند و کار قیمتگذاری در کمیسیون قیمتگذاری آغاز میشود. وزارت بهداشت و سازمان حمایت به ما وعده دادهاند تا قیمتگذاری دارو در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
وی گفت: در صورت همکاری وزارت بهداشت و سازمان حمایت داروهای وارداتی ظرف ۴۸ ساعت یعنی تا روز دوشنبه این هفته در داروخانهها در دسترس مردم قرار خواهد داشت.
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو عنوان کرد: در کمیسیون قیمتگذاری قیمت داروهای وارداتی با فرمول (قیمت خرید داروهای وارداتی + ۱۵ درصد فروش واردکنندگان به شرکتهای پخش + ۱۰ درصد فروش شرکتهای پخش به داروخانهها + ۱۵ درصد فروش داروخانهها) محاسبه میشود.
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…
مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…