یک کارشناس اقتصادی گفت: پرداخت تسهیلات بانک جهانی به ایران می تواند در بهبود روابط اقتصاد بین الملل کشور تاثیرگذار باشد اما در اقتصاد داخلی تاثیر چندانی نخواهد داشت.
حسین راغفر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: واقعیت این است که ما در کشور کمبود منابع ارزی نداریم که این وام ها بتواند بر اوضاع اقتصادی کمک کند بلکه مشکل اصلی ما شیوه نادرست استفاده از منابع است.
وی ادامه داد: با وجودی که ارایه این نوع تسهیلات و وام ها خیلی در رشد اقتصادی کشور تاثیر ندارند اما می توانند در انضباط مالی در کشور کمک کننده باشد.
این کارشناس اقتصادی با بیان آنکه از طریق این وام ها منابع قابل توجهی به کشور وارد نمی شود، تصریح کرد: اما دادن این تسهیلات آن هم از طرف نهادهای مهم بین المللی، اعتبار کشور را در جذب سرمایه گذاری خارجی بالا می برد.
راغفر ادامه داد: از آنجا که این وام ها نه به صورت مستقیم بلکه از طریق بانک های تجاری و بین المللی پرداخت می شوند ، این اقدام یک اعتبار در فضای اقتصاد بین الملل برای کشور ایجاد خواهد کرد.
این کارشناس اقتصادی با بیان آنکه اقدام بانک جهانی در پرداخت تسهیلات به ایران بیشتر از جنبه سیاسی اعتمادسازی می شود تا اقتصادی، اضافه کرد: کشور ما از لحاظ منابع غنی است و کمبودی ندارد بلکه مدیریت این منابع به درستی انجام نمی گیرد و باید برای اصلاح شیوه تغییر مدیریت در این زمینه چاره اندیشی شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…