وزیر دارایی پاکستان با هدف تسهیل مبادلات تجاری با ایران نشستی را در محل وزارت دارایی این کشور با مسئولان بلندپایه استیت بانک پاکستان، وزارت امور خارجه، وزارت بازرگانی و شرکت بازرگانی پاکستان برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری دیلی تایمز، اسحاق دار، وزیر دارایی پاکستان ریاست نشستی با موضوع تسهیل مبادلات تجاری ایران و پاکستان، در محدوده تحریم های سازمان ملل را در محل وزارت دارایی این کشور بر عهده داشت.
وزیر دارایی پاکستان در این باره گفت: در جریان سفر نخست وزیر پاکستان به ایران، دو طرف بر تعهد خود برای گسترش مبادلات تجاری و همکاری های دو جانبه در محدوده تحریم های سازمان ملل، از طریق مبادلات تجاری تهاتری و مکانیزم معاوضه کالا به کالا تاکید کردند.
وی افزود، ما باید برای فائق آمدن بر موانع مبادلات تجاری تهاتری و معاوضه کالا به کالا اعتماد دو طرفه ایجاد کنیم تا دو کشور قادر شوند از مجاورت و همسایگی با یکدیگر منتفع شوند.
دار در ادامه گفت: ما باید قبل از برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک که قرار است در طی سه ماهه سوم ۲۰۱۴ برگزار شود، موانع مبادلات تجاری دو جانبه را مرتفع کنیم.
دو طرف قرار است در کمیسیون اقتصادی مشترک در مورد ۵۰ طرح مختلف با یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند. اجرایی کردن طرح های معوق از سوی هر دو کشور منجر به تقویت مناسبات تجاری و مبادلات تجاری دو جانبه بین ایران و پاکستان خواهد شد. در این نشست، وزیر دارایی پاکستان به مسئولان این وزارتخانه دستور داد تا نشستی را با همه سهامداران برگزار کنند و اقدامات اجرایی برای پیشبرد مبادلات تهاتری و ایجاد گذرگاه های مرزی بین دو کشور را بررسی نمایند.
در این نشست همچنین تصمیم گرفته شد که وزارت بازرگانی و شرکت بازرگانی پاکستان مازاد قابل صدور کالاهای مختلف را با مشورت با طرف ایرانی بررسی کنند و گزارشی در این زمینه به نشست بعدی ارائه نمایند. در این نشست علاوه بر وزیر دارایی، مسئولان بلندپایه ای از استیت بانک، وزارت امور خارجه، وزارت بازرگانی و شرکت بازرگانی پاکستان حضور داشتند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…