رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگران گفت: هدفگذاری ایجاد اشتغال در سال جدید در حالی رخ میدهد که دولت رویکرد مناسبی برای حفظ اشتغال موجود ندارد و سیاست انقباضی نظام بانکها در قبال تولید با شعار امسال مغایرت دارد.
سید محمد یاراحمدیان با اشاره به سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اظهار داشت: با توجه به اینکه سه ماه از سال گذشته تاکنون برنامههای مناسبی از سوی دستگاههای دولتی به منظور تحقق و رشد حمایت ملی دیده نشده است.
وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی که بنگاهها به حمایت مالی و سرمایه در گردش نیاز دارند سیستم بانکی یک ریال هم به تولید کمک نکرده و شرایط برای دریافت تسهیلات هر روز سختتر میشود.
رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگری ایران با بیان اینکه شعار ایجاد و توسعه اشتغال با حمایت از تولید محقق میشود، گفت: اشتغال موجود و حفظ نیروی کار در گرو حمایت از تولید به شکلهای مختلف است و در حال حاضر مسئولان کمتر به این موضوع توجه میکنند.
این فعال کارگری تاکید کرد: بسیاری از واحدهای فعال نیز در حال حاضر توان پرداخت حقوق کارگران خود را ندارند که ناشی از شرایط موجود به دلیل اجرای سیاستها و بخشنامههای سلبی دستگاههای اجرایی است.
یاراحمدیان با تاکید بر اینکه طی سه ماه گذشته یک ریال تسهیلات حمایتی به تولید اختصاص نیافته بیان داشت: در عمل شرایط با آنچه گفته میشود متفاوت است.
رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران با اشاره به افزایش ریزش کارگران در واحدهای اقتصادی با توجه به کاهش ظرفیت تولید، عنوان کرد: دولت در حالی هدف گذاری برای ایجاد اشتغال جدید میکند که سرانه تثبیت مشاغل موجود بسیار کمتر از سرانه ایجاد یک شغل جدید است.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت منابع اشتغال نیاز به برنامهریزی دقیق دارد تا با استراتژی حفظ مشاغل موجود به دنبال ایجاد اشتغال باشیم اما این رویکرد متاسفانه در دولتمردان کمتر دیده میشود.
این کارشناس بازار کار با تاکید بر اینکه بسیاری از شرکتهای دانش بنیان مشکل تقاضا و تولید ندارند، بیان کرد: عدم سرمایه در گردش کافی موجب شده تا این شرکتها با مشکل مواجه باشند و مسئولان دولتی نیز نظاره گر این موضوع هستند.
یاراحمدیان گفت: دولت و مسئولان تلاشهایی در راستای حل مشکلات تسهیلاتی و رفع موانع به صورت پراکنده دارند اما اصولی و جامع به نظر نمیرسد که جوابگوی نیازهای موجود نیست.
وی افزود: سیاست انقباضی نظام بانکی نسبت به تولید موجب بروز مشکلات اقتصادی در کشور میشود که بر کل جامعه تاثیر گذار است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…