Categories: مد و پوشاک

تعداد ۲۴۰ برند تقلبی پوشاک خارجی در ایران شناسایی شد

 

 

ید الله صادقی اظهار کرد: برندهایی که تا به امروز در ایران فعالیت می‌کردند ضابطه‌مند نبوده  و به واردکنندگان اجبار نمی‌شد که حتما باید برند خود را از صاحب برند اصلی دریافت کنند.

وی افزود: برای سامان دهی این امر در مرحله اول اصنافی که تحت عنوان برند در کشور فعالیت می‌کردند شناسایی شدند و به آنها اخطار دادیم که در صورتی ادعا می‌کنند نماینده برندی مانند  نایک در ایران هستید آیا از طرف آنها مجوز دارید یا خیر؟

شناسایی۲۴۰ برند تقلبی پوشاک خارجی در ایران

رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان ادامه داد: عدم داشتن نمایندگی رسمی فعالیت در ایران، علاوه بر سوء استفاده از برند خارجی از اعتماد مردم  سوءاستفاده می‌شود.

وی‌تصریح کرد: در کشور ۳۰۰ شرکت شناسایی شد که هرکدام برای خود نمایندگی‌های فروش صادر و از اسم برندها استفاده کرده بودند، اما از این تعداد تنها ۶۰ شرکت واقعاً نمایندگی شرکت اصلی بودند.

صادقی یادآور شد: حدود ۶۰ شرکت که قراردادی‌های خود را از کشور مبدأ به ما ارائه داده بودند به آنها مهلت داده شده است که قراردادی جدید  بر اساس معیاری‌های ما ارائه دهد به همین منظور به آنها کد ره‌گیری داده شد.

۲۵ برند پوشاک خارجی در ایران ثبت شدند

خاطرنشان کرد: تا به امروز در بخش پوشاک ۲۵ شرکت توانسته‌اند گواهی‌های ما  در بخش پوشاک را دریافت کنند و ۳۴ شرکت نیز کماکان برند آنها در دست برسی است  در صورت ارائه مدارک لازم آنها را ثبت می‌کنیم.

صادقی گفت: برای اینکه ما در کشور خودمان را به روی برندهای خارجی باز نکنیم، شرایطی را برای ورود برندهای خارجی گذاشته‌ایم که لازمه استمرار نمایندگی آنها است.

وی در خصوص شرایطی که برای حضور نمایندگی‌های رسمی پوشاک خارجی در نظر گرفته شده است افزود: این برندها باید در قالب شخصیت حقوقی باشند و در مکان‌های عرضه باید صندوق فروش داشته باشند تا به سیستم امور مالیاتی ما وصل شوند و ۵۰ درصد کالایی که در سال اول به  کشور  ما وارد می‌کنند باید  در داخل ایران تولید شود یا از ظرفیت کار  داخل ایران تولید شود یا از ظرفیت کارخانه‌های خالی ایرانی استفاده کنند.

صادقی گفت: بر این اساس برندهای خارجی یا باید خود در ایران کارخانه احداث کنند یا  در صورت امکان با همکاری تولیدکنندگان ایرانی تولید کنند.

وی تاکید کرد: بر این اساس از برندهای خارجی تعهد گرفته می‌شود ۲۰ درصد از محصول خود را که در ایران تولید کرده‌اند به بازار خود، خارج از ایران صادر کنند و در مرحله بعدی باید ۱۰۰ درصد محصول خود را در ایران تولید کند. در غیر این صورت از بازار ایران خارج می‌شوند.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago