Categories: اخبار نساجی

تعطیلی ۱۰۰۰ واحد تولیدی در سال ۹۴

 

 

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی سه‌شنبه شب در مراسم تجلیل از صنعت‌گران و معدن‌کاران نمونه استان قم که به مناسبت گرامیداشت روز صنعت و معدن در تالار ونوس این شهر برگزار شد، با بیان اینکه مصوبات مجلس در حوزه رفع موانع اشتغال و تولید باید پیگیری شود گفت: دی‌ماه سال ۸۷ قانون رفع موانع تولید به تصویب رسیده است که اجرای این قانون در تحقق اقتصاد مقاومتی تاثیر قابل توجهی دارد.

وی با تاکید بر اینکه فعالان بخش نساجی کشور مشکل فروش محصولات را دارند، مطرح کرد: ورودی کالای قاچاق در شرایطی در کشور رقم می‌خورد که این مشکلاتی بسیاری را برای کارخانه‌های کشور به دنبال دارد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی در مورد لزوم مقابله با ورود کالاهای قاچاق تصریح کرد: وصول مطالبات بخش صنعت باید مورد توجه مسؤولان قرار گیرد، قانون استفاده از توان داخلی و توسعه صنایع دریایی اکنون در کشور اجرا نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها باید ۲۰ الی ۳۰ درصد از این بخش برای حوزه صنعت هزینه شود اما تاکنون ریالی در این راستا پرداخت نشده است.

سهل‌آبادی با بیان اینکه واحدهای تولیدی کشور از شرایط مطلوبی برخودار نیستند، گفت: از سال ۸۰ تا ۹۳ در حدود ۵ هزار و ۸۹۹ واحد با بیش از ۱۲۰ هزار کارگر تعطیل شده و این آمار در سال گذشته به ۶ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی افزایش یافته است؛ اکنون ۳۰ درصد از کارخانه‌های کشور تعطیل است و ۳۸ درصد کارخانه‌های فعال مورد بهره‌برداری مطلوب قرار می‌گیرند.

وی با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی باید اجرای قوانین را پیگیری و نظارت کند، مطرح کرد: نزدیک به ۵ هزار و ۵۰۰ واحد معدنی داریم اما از این ظرفیت‌ها استفاده مطلوب نمی‌شود و با توجه به اینکه تاکنون تسهیلاتی برای خرید ماشین آلات به معادن داده نشده است اکنون معادن با ماشین‌آلات گذشته خود فعالیت می‌کنند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت صنعت‌گران و معدن‌کاران را سربازان مقدم جبهه اقتصادی نام برد و ادامه داد: با وجود تلاش‌های بیگانه واحدهای تولیدی روند حرکت خود را ادامه داده‌اند اما حوادث غیر مترقبه مشکلات خاصی برای این قشر به وجود آورده است که مسؤولان باید به این مشکلات توجه کنند؛ اکنون با وجود برجام وضعیت صنعت و معدن مطلوب نیست.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

4 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

5 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

5 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago