دکتر محمد جواد صدق آمیز ،مدیر مرکز پژوهش های اتحادیه ی صنف پوشاک کشور تصریح کرد:تغییر دائمی سیاست های کلان کشور ،تصمیمات دولتی ،ضوابط و قواعد موجود که بطور متواتر و متعدد با آنها روبرو هستیم مهم ترین چالش صنعت نساجی کشور است در حالی که اقتصاد و تولید ما احتیاج به برنامه ریزی منظم دارد.
صدق آمیز با اشاره به اینکه بسیاری از چالش ها و مشکلات اقتصادی ،پیش روی همه ی صنایع و تولیدات کشورمان است بطور اخص به چالش ها و مشکلات موجود در صنعت نساجی کشور پرداخت و افزود:موضوع نوسان نرخ ارز در مقطعی و(خصوصا ) طی چند سال گذشته صدمه ی بسیار جدی و جبران ناپذیری بر بدنه ی تولید کشور وارد کرد.
وی موضوعاتی نظیر قوانین کار و قانون تأمین اجتماعی را از دیگر مشکلات در این راستا خواند و خاطر نشان کرد:۲۰ سال است که صنعتگران در بخش های مختلف تقاضای اصلاح بعضی از موضوعات را داشتند اما تا به امروز هیچ اقدام مؤثری در این رابطه اتفاق نیفتاده است ضمن اینکه نرخ بالای سود سرمایه و موضوعاتی از این دست مهم ترین مشکلات موجود در همه ی صنایع می باشد.
مدیر مرکز پژوهش های اتحادیه ی صنف پوشاک کشور با اشاره به موضوعی در صنعت نساجی که نسبت به آن غفلت شده و خیلی به آن پرداخته نمی شود تصریح کرد:تغییر دائمی سیاست های کلان کشور ،تصمیمات دولتی و ضوابط و قواعد موجود که بطور متواتر و متعدد با آنها روبرو هستیم مهم ترین چالش صنعت نساجی کشور است در حالی که اقتصاد و تولید ما احتیاج به برنامه ریزی منظم دارد.
دکتر صدق آمیز همچنین دسترسی به ماشین آلات روز ،مواد اولیه و داشتن ساز و کار مناسب برای به فروش رساندن محصولات،عدم وجود سیستم های کنترل کیفیت مواد اولیه را از چالش های دیگر حوزه ی نساجی تعریف کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که بطور مشخص برای بخش خصوصی به منظور جلوگیری از قاچاق و افزایش اشتغال در کشور چه اتفاق و اقدامی لازم است؟گفت:هر صنعتی برای توسعه یافتگی واقعی خود هیچ راهی جز رقابتی شدن صنعت در بخش خصوصی،رفع موانع تولید و چرخه ی حرفه ای مطابق با استانداردهای جهانی آن صنعت خاص ندارد.
وی تصریح کرد:ما ابتدا باید خودمان را به چرخه ی جهانی متصل کنیم و ظرفیت های رقابتی برای تولیدات خود را در شکل مناسب و شایسته تأمین کنیم.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…