Categories: اخبار نساجی

تغییر قیمت آب و برق در سال آینده

 

قائم مقام وزیر نیرو با بیان این‌که پیش بینی می‌شود در صورت اجرایی نشدن هدفمندی‌ یارانه‌ها در سال آتی شاهد افزایش ۱۵ درصدی قیمت آب و برق باشیم تصریح کرد:‌ در پروژه‌های بزرگی مانند ساخت سد و نیروگاه تنها از فاینانس کشور چین استفاده کرده و از دیگر کشورها به عنوان همکار دراین پروژه‌ها بهره می گیریم.

به گزارش انتخاب ، دکتر علی ذبیحی با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: از آنجا که قیمت آب و برق در برنامه‌های بودجه سالانه تعیین می‌شود در صورتی که فاز دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها اجرایی نشود، تغییراتی برای آن در سال جاری نخواهیم داشت. اما در صورت اجرایی نشدن هدفمندی‌ یارانه‌ها، برای سال ۹۲ احتمالا شاهد تغییراتی در قیمت آب و برق خواهیم بود که هنوز دراین رابطه تصمیمی گرفته نشده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود در صورت اجرایی نشدن هدفمندی‌ یارانه‌ها در سال ۹۲ حداقل تا ۱۵ درصد قیمت آب و برق افزایش پیدا کند که این میزان برای آب کمتر و برای برق تا حدودی بیشتر است.

این مقام مسئول با بیان این‌که در صورت اجرایی شدن هدفمندی‌ یارانه‌ها تغییر قیمت‌های آب و برق براساس سیاست‌های اتخاذ شده در ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این‌که قیمت‌های آب و برق در هدفمندی‌ یارانه‌ها در سال آینده چند درصد دچار تغییر و تحول شود براساس مبلغ پرداختی به مردم و یا افزایش درصد رشد قیمت‌ها بوده و بنابراین در صورت اجرایی شدن هدفمندی‌ یارانه‌ها تمامی تغییرات متناسب با آن انجام می‌شود.

قائم مقام وزیر نیرو در خصوص استفاده از فاینانس چین در اجرای پروژه‌های وزارت نیرو عنوان کرد:‌ در پروژه‌های زیادی مانند ساخت سد و نیروگاه درصدد استفاده از فاینانس چین هستیم که البته اقدامات آن از یک سال گذشته برای بسیاری از این پروژه‌ها آغاز شده اما هنوز به صورت نهایی در نیامده است.

ذبیحی ادامه داد: در برخی از پروژه‌ها نیز از این خط اعتباری استفاده کرده‌ایم و پروژه در حال اجراست که می توان به پروژه ساخت سد رودبار استان لرستان اشاره کرد.

قائم مقام وزیر نیرو در پایان با بیان این‌که در اجرای پروژه‌های وزارت نیرو تنها از فاینانس چین استفاده می کنیم خاطرنشان کرد: از دیگر کشورها مانند کشورهای آمریکای جنوبی و منطقه از جمله عراق، تاجیکستان و غیره به عنوان همکار در اجرای پروژه‌های مختلف مانند ساخت سد و نیروگاه استفاده می کنیم اما برای استفاده از خط اعتباری در حال حاضر تنها کشور چین مورد نظر است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

انقلاب دیجیتال در صنعت فرش ایران: نقش واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش

مقدمه فرش ایرانی، گنجینه‌ای از هنر و فرهنگ ایران زمین، قدمتی چند هزار ساله دارد.…

2 روز ago

آقای رسول پیرهادی: از طراحی فرش دستباف تا نوآوری در سنت

لطفاً خودتان را معرفی کنید و بگویید چگونه وارد حرفه طراحی فرش دستباف شدید؟ بنده…

6 روز ago

اجلاس سالانه فدراسیون جهانی تولیدکنندگان نساجی

اجلاس سالانه فدراسیون بین‌المللی صنایع نساجی جهان، به عنوان بزرگترین انجمن فعال در زمینه صنایع…

1 هفته ago

۹۲ میلیون دلار صادرات از کاشان در ۵ ماه نخست امسال

فرماندار ویژه کاشان گفت: در پنج ماه نخست امسال ۹۲ میلیون دلار صادرات از کاشان…

1 هفته ago

انصراف کلیه تولید کنندگان موکت از حضور در نمایشگاه فرش تهران

کلیه تولیدکنندگان موکت به دلیل عدم فراهم شدن فضایی متناسب با شأن و توقعات بازدیدکنندگان…

1 هفته ago