رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام اینکه مالیات بخشهای دولتی و خصوصی یکسان میشود، گفت: مالیات بنگاههای تولیدی که مشکل پرداخت یکجای مالیات را دارند، تقسیط میشود.
علی عسکری در پاسخ به سئوال خبرنگار در مورد رقم بدهی مالیاتی و تعداد ممنوع الخروجی های مالیاتی گفت: براساس قانون بودجه، رقم بدهی ممنوع الخروجی های مالیاتی سال جاری بیش از ۵۰۰ میلیون تومان به بالا در نظر گرفته شده و رقم یک میلیون تومان نیز براساس ماده ۲۰۲ قانون مالیاتها است.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام اینکه تعداد ممنوع الخروجیهای مالیاتی در سال جاری نسبت به سنوات قبل کاهش یافته است، تصریح کرد: دلیل آن این است که امسال تعداد افرادی را که می توان ممنوع الخروج کرد، کاهش یافته است، بر این اساس یک سوم افرادی که اسامی آنها در لیست ممنوع الخروج های مالیاتی بود، حذف شده است.
وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد یکسان سازی نرخ مالیات بخش دولتی و خصوصی اظهارداشت: در لایحه اصلاح قانون نرخ معافیت مالیاتی برای همه یکسان می شود و طبق آن نرخ مالیات بخش خصوصی نیز یکسان خواهد شد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به سئوال دیگر مهر در مورد رقم درآمدهای مالیاتی در ۹ ماهه ابتدای امسال عنوان کرد: رقم درآمدهای مالیاتی در ۹ ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است که نسبت به پیش بینی بودجه ۸۳ درصد محقق شده است.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود که تا پایان سال جاری بتوانیم ۹۰ درصد درآمدهای مالیاتی که در بودجه برای سازمان در نظر گرفته شده است را محقق کنیم. همچنین هنوز رقم مالیاتی قانون بودجه سال ۹۳ نهایی نشده است و منتظر نظر مجلس در این زمینه هستیم.
عسکری در مورد تقسیط مالیات ها نیز اظهارداشت: تقسیط مالیات ها در چارچوب قانون است و سازمان برای برخی از فعالیت ها که نیاز به تقسیط مالیاتی باشد این کار را اجرا می کند. به عبارت دیگر اگر در جایی مشاهده شود که فعالیت های تولیدی با مشکل پرداخت یکجای مالیات ها مواجه هستند، در صورتی که اختیارات قانونی به ما این اجازه را بدهد، تقسیط مالیاتی را اعمال می کنیم.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…